USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Віктор Ющенко вручив Василю Зінкевичу орден Держави

4 Листопада 2009 17:33
Сьогодні у Києві Президент України Віктор Ющенко урочисто вручив орден Держави народному артисту, Герою України Василю Зінкевичу. Про це 4 листопада повідомляють «Волинські новини».
Глава держави нагородив нашого земляка під час зустрічі Президента з трьома Героями України – народним артистом Василем Зінкевичем, головним лікарем  Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні Людмилою Лятецькою та президентом холдингової компанії «Київміськбуд» Петром Шилюком. Президент вручив їм ордени Держави відповідно до указів, якими Глава присвоїв Василю Зінкевичу, Людмилі Лятецькій та Петру Шилюку звання Героя України. Позаяк ордени є нагрудним додатком до звання Героїв України.
У розмові з нагородженими Віктор Ющенко подякував їм «за високі професійні досягнення та самовіддану працю заради України», інформує офіційне інтернет-представництво Президента України.
Василь Зінкевич удостоєний найвищого звання Героя України 19 серпня 2009 року. Згідно з підписаним того дня указом Президента України, його нагородили «за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку музичної культури, багаторічну творчу діяльність на ниві збагачення національної пісенної скарбниці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 5 Листопада 2009 11:33
Це дійсно достойна кандидатура, він довго йшов до цього визнання. А то бувають випадки, поспівав під "фанеру" рік-другий і отримує Героя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus