USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Військовий комісар, який в'їхав у таксі у Луцьку, замішаний у скандалі з АТОвцем

1 Листопада 2016 11:51
Підполковник Віктор Павлик, військовий комісар Маневицького району, про якого стало відомо широкому загалу після вчиненого ним наїзду на таксі у Луцьку та спроби втекти з місця аварії, виявився замішаним ще й у справі з вимаганням грошей. Водночас, у військовій прокуратурі на питання про скандально відомого військовослужбовця одна відповідь: «це трапилось у позаслужбовий час», відповідно, і процедура отримання інформації затягується.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що військовий комісар намагався втекти з місця ДТП у Луцьку. Так, підполковник Віктор Павлик врізався у таксі та двічі пробував утекти: відразу після зіткнення транспортних засобів та допоки поліція оформляла ДТП. Першій спробі втечі запобігли колеги постраждалого таксиста, а другий раз чоловіка спіймали представники «Самооборони». Військовий комісар Павлик категорично відмовився від тесту на алкоголь, що згідно з законом прирівнюється до визнання себе п’яним. Окрім того, у комісара помітили виражені ознаки сп’яніння.

На інформаційний запит ІА Волинські Новини, в якому журналісти просили надати інформацію про ДТП, яке вчинив підполковник Павлик, а також про дисциплінарні міри стосовно військового комісара, у військовій прокуратурі відповіли коротко.

«Дорожньо-транспортна пригода трапилася у позаслужбовий час», – йдеться у відповіді на запит.
Водночас, як виявилось, це не перший індидент за участю підполковника Віктора Павлика у позаслужбовий час. Ще навесні на автостанції в селищі Маневичі військовий комісар посперечався на предмет тактовності з демобілізованим учасником АТО Святославом. Як розповів журналістам ІА Волинські Новини сам учасник суперечки Святослав, у п’яному чоловікові, який гучно лаявся в присутності жінок та дітей, не впізнав комісара в цивільному та зробив йому зауваження.

«До того випадку ми з підполковником Павликом не були знайомі особисто, тому, коли якийсь чоловік на автостанції почав поводити себе по-хамськи в присутності жінок і дітей, я зробив зауваження. Врешті зав’язалася суперечка, і ми з'ясували стосунки «по чоловічому», трішки пошарпавшись» - розповідає чоловік.

З розповіді Святослава, згодом комісар Віктор Павлик прийшов до нього додому у військовій формі при погонах підполковника та вимагав гроші за «закриття справи про побої».

Коли солдат звернувся в правоохоронні органи зі скаргою про вимагання, то у військовій прокуратурі йому відмовили її реєструвати, оскільки не побачили у цьому складу злочину.
Натомість в Управління захисту економіки Національної поліції у Волинській області відписалися про те, що того дня військовий комісар Віктор Павлик робив плановий обхід призовників і попереджав про заплановані навчання.
Водночас, доки в правоохоронних органах перенаправляють скаргу солдата уже вкотре по бюрократичнму колу та вирішують, хто повинен дати відповідь журналістам на запит про ДТП за участю комісара в позаробочий час, підполковник Павлик надалі працює на займаній посаді. Військовий комісар вручав нагороди до Дня захисника України та працює з особовим складом Маневицького районного військового комісаріату. Принаймні, у службовий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Укроп Показати IP 1 Листопада 2016 12:19
Мусара є мусора. Хоч як не назви.
а Показати IP 1 Листопада 2016 12:34
комісарське посвідченя ато за ато не рахується
лучани Показати IP 1 Листопада 2016 13:23
Охо хо хо! С-ки ще "лікарів" є таких "чесних" та "відданих", с-ки їх допомогло не піти на Схід тим,хто дійсно мав туди йти...
Йосип Показати IP 1 Листопада 2016 16:55
А таксист вже на сході....
дякуємо Показати IP 2 Листопада 2016 02:02
скільки він дітей спас від арміі і ато з горохівського району як був там комісаром і за невеликі гро......
Аліна Показати IP 2 Листопада 2016 12:37
Цікаво , хто має такий великий зуб . Комусь напевно Віктор Гаврилович не дає заробляти хороші гроші . Мені щиро шкода , що наше ЗМІ настільки безтактне і брехливе. Можливо, якби хоча б 10% правди писали , то б в нашій державі було жити краще . Доречі, ця людина була в АТО , це так, усім до відому.
до Аліни Комар Показати IP 2 Листопада 2016 13:37
А чому він сам не хоче прокоментувати,посвідченя ато має особливість там не пише який він зробив вклад у боєготовність та боєздатність України , має посвідченя, має пенсію,має від держави квартиру в ЛУЦКУ нехай тікає пока не пізно бо ДОСЛУЖИТЬСЯ як мій друг КОТИНСЬКИЙ
Справедлива Показати IP 2 Листопада 2016 17:02
"Ще навесні на автостанції в селищі Маневичі військовий комісар посперечався на предмет тактовності з демобілізованим учасником АТО Святославом. Як розповів сам учасник суперечки Святослав, у п’яному чоловікові, який гучно лаявся в присутності жінок та дітей, не впізнав комісара в цивільному та зробив йому зауваження". Я бачила цей інцендент на автостанції в Маневичах, а потім продовження в автобусі. Усе було навпаки. Гучно лаявся в присутності жінок та дітей, вів себе неадекватно, а потім зчинив бійку з нанесенням тілесних ушкоджень військовому комісару сам Святослав. Комісар ні в чому не винуватий. А цей Святослав далеко не "невинне ягнятко", як себе хоче показати.
Святослав.. Показати IP 4 Листопада 2016 14:33
Справедлива ,так я не ягня і ягням ніколи не був і показувати себе комусь в іншій подобі я не збираюсь так як не збираюсь слухати ,чи ігнорити таких пасажирів як *аватарчик *павлік і щоб ти правильно розуміла,то цьому бухарю просто повезло,що я не знав що це военком по Маневицькому районі..ти не справедлива ,а брехлива як і той мужик в юбці який називае себе військовим .. і так щоб ти для себе знала,що вчора в нашому РУМВС я давав пояснення де написано,що в любий зручний час для працівників поліції я можу пройти детектор брехні щодо своєї заяви ,а ти з своїм комісарішкой що скажеш , справедлива не грайся з правдою..
може Показати IP 5 Листопада 2016 12:44
В зону прийдете дасте покази і детектор пройдете там всіх героїв приймають і перевіряють.Який же ви герой ато якщо на збори на Ровно боялись їхати
Святослав.. Показати IP 7 Листопада 2016 08:57
я не герой ато,а убд різницю бачиш ,а зона це не є велика проблема в житті там також люди з розумінням і своїми поглядами її боятись не варто..і хто це мені там каже за якийсь страх??якесь сіре мишеня з кролячим серцем ??
тоді Показати IP 7 Листопада 2016 09:42
Зверніться в ВН нехай виправлять що ви не АТО і що ви не аватарчик .УБД я так розумію за Ірак чи за Югославію чи саперну справу.Маневичі мають знати своїх героїв чи заробітчан.
Святослав.. Показати IP 7 Листопада 2016 10:22
Хто ти мені такий чи така щоб вказувати ,що мені робити..людина яка не має поняття і має короткозорі погляди мені щось відписує..чому такі люди не можуть просто підійти і сказати мені про все особисто і ми все обговоримо по факту,це дуже легко зробити..)
Тоді Показати IP 7 Листопада 2016 17:03
чого з себе корчити героя чи правильного якщо таким і не являєшся близько .Звернення до ВН ваш авторитет тільки підніме якщо вам не має чого ховати, бо тільки ПРАВДА очищає душу
Святослав.. Показати IP 7 Листопада 2016 18:17
це тобі судити ким являється та ,чи інша людина??герої для мене ті побратими які не вернулись додому,а мені просто пощастило..такі як ти ,ніколи не зрозуміють таких як я..хай щастить..
Чого Показати IP 7 Листопада 2016 22:39
Я в 2014 році був у 51омбр по грудень місяц то я того геройства надивився починаючи з Ровно і закінчуючи савуркою з дачним і назад ,саме цікаво що рвб з бмз посвідченя получили перші чомусь.А у вас чомусь не вистачає совісті і честі щоб Полінкевича хоч посмертно нагородити ОРДЕНОМ а не якоюсь нікчемною медалькою
Святослав.. до Чого Показати IP 8 Листопада 2016 02:02
а в кінці грудня 15-го року ти не переводився в 24-ту і по новій на схід в угондоні...?
Святослав.. до Чого Показати IP 8 Листопада 2016 02:13
з 2014по грудень 15-го року, 51омбр ,1-й бат..
До чого Показати IP 8 Листопада 2016 19:25
25 квітня 2015р нас майже всіх демобілізували ви мабуть СВЯТИЙ то вас одного тримали до грудня 2015 р і потім перевели у 24 железную бригаду і ви ще рік відбували номер.Чому жодного слова за покійного Полінкевича,де ваша полішуцька совість і честь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus