USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада на тренінгах вчить фальсифікувати вибори, – Грицюк

10 Вересня 2010 11:27
У руках діючої влади – «солідні технології» фальсифікації результатів майбутніх виборів, - переконаний голова ВОО Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

«Я уже володію інформацією, що діюча влада проводить тренінги, навчає своїх майбутніх членів дільничних виборчих комісій технологіям фальсифікації виборів», – сказав він 9 вересня в ефірі Волинського телебачення.

Анатолій Грицюк переконаний, що «Партія регіонів, партія Тігіпка, блок Литвина сьогодні домовляються виключно на всіх рівнях з тим, щоб узурпувати не тільки виконавчу владу, а й цинічно хочуть підійти до організації місцевих органів влади».

Недовіра до процесу підрахунку голосів, на його думку, закладена вже у самому виборчому законодавстві. Зокрема йдеться про те, що територіальні виборчі комісії, згідно з новим законом, буде утворювати Центральна виборча комісія. «І головне – що в кількісному відношенні у складі територіальних виборчих комісій буде відсутній паритет між так званою нинішньою депутатською більшістю та іншими демократичними силами, які будуть суб’єктами виборчого процесу», – сказав голова обласної ради.

Сумнівається сьогодні лідер волинської «Батьківщини» і в надійності судів. «Ми сьогодні не впевнені, що судова система може захистити демократію, чистоту і прозорість», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ні Показати IP 10 Вересня 2010 13:56
Лучани, не дамо захопити владу ставленику Партії Регіонів банкіру Романюку!
Олег Показати IP 10 Вересня 2010 15:46
«Ми сьогодні не впевнені, що судова система може захистити демократію, чистоту і прозорість» - слушніше казати, що ми сьогодні впевнені, що судова система не може захистити демократію, чистоту і прозорість....
Коля Показати IP 10 Вересня 2010 15:58
Прохання не вміщати квадратну морду свинопаса в новини, тай ще таку артистичну. Хай трубку прикладе до дупи.
Я Показати IP 10 Вересня 2010 16:35
Так він і не захопить!
Я Показати IP 10 Вересня 2010 16:38
До Колі: ти свої коментарі туди засунь краще! В Приваті, мабуть, працюєш? Вам там за таке фуфло кредити дозволяют місяць не платити?
Орест Показати IP 10 Вересня 2010 16:40
Колі правда очі ріже, да, Миколо Ярославовичу? )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus