USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Загарбники проводять підготовку до «виборів» на окупованих територіях

25 Лютого 2024 07:41
Російські загарбники на окупованих територіях продовжують проводити підготовчі заходи до проведення так званих «виборів» президента РФ.

Про це інформує Центр національного спротиву.

У повідомленні вказується, що в контексті цього, окупаційна влада з початку поточного місяця основну увагу зосереджує на забезпеченні «виборчих прав» представникам російсько-окупаційних військ на окупованих територіях.

«Також центральна виборча комісія РФ достроково погодила питання голосування представників РОВ на кінець поточного місяця. За оперативними даними, окупанти матимуть змогу «проголосувати» через виїзні та стаціонарні «виборчі дільниці» у спеціально відведений час», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Україні не загрожує вторгнення з Придністров'я, – ISW

Крім того, окупанти вживають додаткові обмежувальні заходи щодо гарантії безпеки та недопущення зриву «голосування» українським підпіллям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus