USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Влада все обіцяє житло волинській спортсменці

23 Жовтня 2009 16:43
До початку сесії Волиньради перед обранцями громади виступила мати учасниці Олімпійських ігор Надії Миронюк Валентина Миронюк. Вона розповіла, що її дочка досі не отримала помешкання. Його молодій спортсменці волинські владці обіцяли понад рік тому. Про це 23 жовтня йшлося під час чергової сесії Волинської обласної ради, – інформує репортер «Волинських новин».
Не без хвилювання мати важкоатлетки розповіла, що дочці вже не один раз обіцяли квартиру чи земельну ділянку для будівництва житла. Але ситуація й досі не змінилася, тому пані Миронюк звернулася до обранців волинської громади. Керманич Волиньради Анатолій Грицюк озвучив думку про те, що при формуванні бюджету на 2010 рік потрібно врахувати цей момент.
А ось волинський губернатор Микола Романюк підтвердив тезу про те, що житло й справді обіцяли, проте питання вирішити досить складно. Він розповів, що земельна ділянка для будівництва житла вже виділена, наразі триває етап оформлення документів. За виділення землі він подякував луцькому градоначальнику Богдану Шибі та Луцькраді. Пан Романюк запевнив, що до кінця року вирішить це питання.
Довідково:
Надія Миколаївна Миронюк народилась 25 березня  1984 року в селі Довжиця Маневицького району Волинської області.  Важкою атлетикою почала займатися з 1994  року під керівництвом  свого батька  в селі Маяки Луцького району. Представляє спортивне товариство «Динамо». У складі учнів Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності з 2001 року. 2000-го Надії було присвоєно  звання «Майстер спорту України»,  а 2003 року - «Майстер спорту України міжнародного класу». Переможниця першостей України 2002, 2003, 2004 років. Срібна призерка Універсіади України 2003 року. Чемпіонка України 2004, 2005,2006, 2008 років. Срібна призерка чемпіонату  Європи серед юніорок у Болгарії 2004 року. Бронзова призерка чемпіонату Європи в Польщі, 8-ме місце на чемпіонаті Світу в Домініканській республіці 2006 року. 5-те місце на чемпіонаті Європи в Франції, чемпіонка ІІІ Всеукраїнських літніх спортивних ігор, срібна призерка кубку України 2007 року. У травні минулого року на чемпіонаті України в місті Миколаєві здобула олімпійську ліцензію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus