USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влітку на Світязі не буде нічних дискотек?

9 Березня 2011 12:17
Щоб вирішити проблему надмірної засміченості пляжів, в усіх зонах відпочинку на озері Світязь влада планує заборонити торгівлю з кіосків поблизу водойм.
Про це йшлося під час наради з господарським активом Шацького району і власниками рекреаційних закладів, яку провів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, - повідомляє Волинська ОДТРК.
Заплановано також заборонити дискотеки після 23-ї години.
Перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух зауважив, що в урочищі Гряда одна із найбільших проблем – велика кількість автомобілів у літній період. Розташовуються вони хаотично, за його словами, бо не вистачає стоянок і парковок.
Аби змінити ситуацію, влада району має намір передбачити парковки автотранспорту на узбіччі дороги Шацьк-Пульмо. Будівництво цього шляху обіцяють невдовзі розпочати.
Голова ОДА разом із районною владою закликали власників садиб і баз відпочинку позбутися вуличних вбиралень у тих населених пунктах, де є каналізація.
Тим часом, відсутність централізованої системи водовідведення – одна з найболючіших проблем села Світязь. Йшлося про те, що проект спорудження такої системи вже є, але на втілення першої його черги треба майже 5 мільйонів гривень. Клімчук пообіцяв, що обласна влада допоможе вирішити це питання.
Заробити додаткові кошти планують і в Світязькій сільраді. Зі слів її голови Миколи Цвида, цього літа бюджет поповнюватиметься від іще одного, передбаченого новим Податковим кодексом, збору – туристичного.
Ці гроші потрібні, щоб «зробити відпочинок туристів на території сільради цивілізованим і змістовним», – переконаний Цвид.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Exaboto Показати IP 9 Березня 2011 12:55
ідіотство. Треба не торгівлю забороняти а смітники ставити і штрафувати бикоту яка смітить.
VSC до Exaboto Показати IP 9 Березня 2011 18:19
Организовать всегда труднее и хлопотнее, чем просто запретить.
Ласковая Показати IP 9 Березня 2011 17:05
Підтримую 100%
SPIKER Показати IP 9 Березня 2011 18:58
розібрались як треба,і наказали кого попало...
kamil Показати IP 9 Березня 2011 20:43
ха ха, а толку з того? з такими "змінами" нічого не добються. це ж гряда - там всі бухали і будуть бухати. треба трусити власників цих напіврозвалених пофарбованих баз відпочинку, які зшибають літом 100 грн за ніч в "туалеті"(бо інакше назвати не можна). віник в руки і хай коженр прибирає зранку навпроти своїх баз.
1 Показати IP 9 Березня 2011 21:44
До 39 року у самому задрипаному селі влада не закликала. Але порядок був, усі туалети були побілені, і мак не ріс по городах. Бо це була влада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus