USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Володимир-Волинських школярів годують несправжнім маслом та простроченими стегенцями

4 Лютого 2010 11:46
Управління економіки міськвиконкому спільно з райсанепідемстанцією 22 січня та 1 лютого перевірили шкільні їдальні міста Володимира-Волинського.
Як показали результати перевірок, у їдальні школи №1 відсутні документи про якість на варену ковбасу, курячі яйця, молоко та деякі інші продукти. Для приготування страв використовується масло «Волинське спред», дріжджі із закінченим терміном придатності.
У загальноосвітній школі №2 виявлено 3,800 кілограма курячих стегон із завершеним терміном придатності, відсутні супровідні документи на яблука і цитрусові. При повторному обстеженні зафіксовано занижений вихід страви.
У їдальні школи №5 завищені націнки на булочні вироби місцевого хлібозаводу, відсутні супровідні документи і документи про якість та безпеку продуктів на овочеву продукцію і ковбасні вироби, недостатньо столового посуду. Двоє працівників їдальні не показали медичні книжки.
При повторному обстеженні зафіксовано, що націнки на булочні вироби хлібозаводу так і не переглянуті.
У їдальні гімназії відсутня супровідна документація на буфетну продукцію, націнка на булочні вироби хлібозаводу не врегульована, відсутні назви риби, ковбаси, – повідомляє офіційний сайт Володимира-Волинського.
Жодного порушення не було виявлено було у Володимир-Волинському НВК №3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іруся Показати IP 4 Лютого 2010 18:11
нарешті перевірки. а ще ті, що разом ходять. а то ходить там хтось, невідомо хто і нічого нікому не каже. пропоную проводити перевірки разом з журналістами! хто за те?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus