USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь – у дев’ятці «мокрих» областей, де обмежено рух транспорту

20 Березня 2010 15:05
 
Міністерство транспорту та зв\'язку України ввело обмеження руху на ділянках автодоріг у дев\'яти (Івано-Франківська, Харківська область, Дніпропетровська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Чернігівська та Волинська) областях України через підтопленння та деформацію дорожнього покриття.
Про це ЗІК повідомили у прес-службі МТЗУ.
З 2 березня у Волинській області введено обмеження швидкості руху транспортних засобів на автодорогах місцевого значення О-030430 Щитинь – Черче – Бузаки, км 8+265 – 8+295 в Камінь-Каширському районі.
Причина обмеження – підтоплення ділянки автомобільної дороги внаслідок інтенсивного танення снігу. Ведуться відновлювальні та укріплювальні роботи.
У зв’язку з втратою несучої здатності асфальтобетонного покриття, викликаної перезволоженням ґрунту земляного полотна автомобільної дороги Т-03-10 Велика Осниця – Красноволя – Колки – Рожище – Торчин – Шклинь – Сенкевичівка – Липа – Берестечко, км 63+259 – км 76+294 (піщаний кар’єр село Сокіл – місто Рожище), вираженою значним утворенням ямковості та ймовірністю утворення пучин, тимчасово (на період весняного бездоріжжя) з 22 березня 2010 року буде обмежено рух транспортних засобів загальна маса яких перевищує 20 т або навантаженням на вісь понад 7 тонн.
Про відновлення руху буде поінформовано додатково.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus