USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинь отримала 22 мільйони субвенцій на пільговий проїзд

21 Січня 2010 10:01
Мінпраці України розглянуло повторне звернення депутатів Волинської облради стосовно пільгового проїзду окремих категорій громадян у громадському транспорті.
 
У листі-відповіді міністерства йдеться: «За інформацією мінфіну станом на 01.12.2009-го із Державного бюджету місцевим бюджетам Волинської області субвенція на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян перерахована в сумі 22,3 мільйона гривень, що становить 77,3% до річних планових призначень і 83,8% від суми зареєстрованих в органах Державного казначейства зобов’язань».
 
Також мінпраці повідомило, що «з метою оптимізації розгалуженої системи надання пільг, у тому числі з проїзду громадським транспортом, урядом 7 жовтня 2009-го затверджено план заходів з реалізації стратегії упорядкування системи надання пільг окремим категоріям громадян до 2012 року.
 
Згідно з цим планом, із метою налагодження обліку пільгових перевезень громадян передбачається опрацювання механізмів запровадження сучасних методів ведення обліку пасажирів, які користуються міським громадським транспортом на пільгових умовах, - повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.
 
«На даний час опрацьовується питання щодо надання та обліку пільг, в першу чергу на транспорті, та інших соціальних послуг на базі модернізованого пенсійного посвідчення» - йдеться у листі-відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Gryc Показати IP 21 Січня 2010 10:11
Що не кажіть, а Юля вміє бути вдячною...за голосування! Всі - на ІІ тур! Дамо 95%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus