USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиньрада затвердила бюджет-2011

28 Грудня 2010 15:48
Депутати облради під час сесійного засідання 28 грудня прийняли бюджет області 57 голосами, троє обранці виступили проти.

В процесі обговорення тривали дискусії щодо видатків бюджету. Зокрема,не зважаючи на те, що бюджетна комісія, яку очолює Анатолій Грицюк рекомендувала підтримати запропонований проект бюджету, Грицюк мав низку зауважень.
Зокрема, він зауважив, що це бюджет не витримає усі соціальні навантаження. Грицюк зауважив, що необхідно було б першочергово профінансувати школи у селах Гримяче і Баїв, замість того зменшити фінансування на перинатальний центр, дитячої обласної юнацької спортивної школи. Ця школа, за словами Грицюка, має меценатів, які зможуть їй допомогти.
Також за словами Грицюка варто було б зменшити видатки на висвітлення діяльності Волинської облдержадміністрації і облради. Нині загальна сума становить 620 тисяч гривень.
Критикував бюджет, як такий що повертається до рівня минулих років нардеп Євген Кирильчук, який прибув на сесію. Він вважає, що бюджет матиме значний дефіцит.
Разом з тим, депутат і волинський губернатор Борис Клімчук зазначив, що «область знала набагато гірші бюджети. Це є соціальний бюджет. Він є достатньо динамічним. На жаль, зміни відбулися через такий собі кастрований податковий кодекс».
Клімчук також зазначив, що всі соціальні обіцянки по 2010 року були виконані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужа Показати IP 29 Грудня 2010 08:33
перепрошую,а навіщо треба видатки на висвітлення діяльності Волинської облдержадміністрації і облради?чим менше знають люди,тим краще. все одно, що не скажи,перекоутять і пустять по світу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus