USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майже весь Нововолинський бюджет піде на заплати та енергоносії

21 Січня 2009 16:50
Нововолинські міська рада 21 січня затвердила бюджет на 2009 рік. Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
Як розповіла начальник фінансового управління  Нововолинської міської ради Галина Бурочук, цьогоріч на заробітну плату буде спрямовано 80% видатків міського бюджету. Ще 10% підуть на розрахунок за спожиті енергоносії.
Обговорення бюджету виявилося досить напруженим. Зокрема, депутат Олег Попков запропонував створити на місцевому рівні спеціальну комісію, яка б контролювала витрачання бюджетних коштів. Натомість Галина Бурочук відповіла, що в мерії і так що два роки проводять ревізію. Зрештою, міський голова Віктор Сапожніков наголосив, що цього року наповнення бюджету буде дуже важким. Адже, за його словами, у місті «заморожено» низку інвестиційних проектів.
25-ма голосами «за» (у Нововолинській міськраді – 37 депутатів) обранці громади затвердили міський бюджет. Його загальний обсяг доходів становитиме понад 113 мільйонів гривень, в тому числі спецфонду – 14,8 мільйона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus