USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волиньраду пікетують лікарі з районів. ОНОВЛЕНО

24 Грудня 2009 15:03
Депутати Волиньради вирішили допомогти медикам Любомльської та Іваничівської районних лікарень, які сьогодні від ранку пікетують приміщення облдержадміністрації. Щоб виконати вимоги пікетників, обранці громади надішлють звернення до Кабміну, парламенту, Президента та прем’єр-міністра, аби кошти на будівництво нових лікарень у Любомлі та Іваничах таки були виділені.
 
До присутніх звернувся депутат Дмитро Дремух. Він озвучив звернення працівників лікарень до голови облдержадміністрації Миколи Романюка. Медики Любомльської центральної лікарні нарікали на те, що у медичному закладі – невідповідний температурний режим. В окремих палатах – лише 10 градусів тепла. Дмитро Дремух побоюється, що наступного року припиниться фінансування спорудження лікарень. Адже подібні довгобуди є не лише у Іваничівському та Любомльському, але й в Горохівському та Ківерцівському районах.
 
Микола Романюк відповів, що питання добудови довгобудів підтримує. І незлим словом згадав народного депутата Євгена Кирильчука. Мовляв, той не допомагає у виділенні коштів для Іваничівської та Любомльської центральних лікарень. Така репліка голови ОДА не сподобалася голові облради Анатолію Грицюку. «Перевести стрілку на когось – неправильно», - зауважив спікер.
 
Депутат Володимир Бондар озвучив резолюцію політичної ради Іваничівського району від 18 грудня. У ній Анатолію Грицюку та ВО «Батьківщині» приписують лобіювання політичних інтересів. Підґрунтям для цього рада вважає лист голови облради до Юлії Тимошенко. Бондар закликав знову звернутися до уряду, аби змінити ситуацію.
 
Натомість, Анатолій Грицюк запропонував Володимиру Бондарю вирішити це питання, як раднику Президента. А його запит голова облради назвав «дешевим політичним трюком малочисельної партії ЄЦ».
 
Головна медсестра Іваничівської райлікарні Анна Козак попросила депутатів не сваритися, а допомогти лікарні. Депутат Віктор Чорнуха зауважив, що його фірма і далі добудовуватиме лікарню.
 
Нарешті, обранці громади вирішили відіслати звернення до Кабміну, Верховної ради та Президента про виділення грошей для закінчення спорудження Іваничівської та Любомльської лікарень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 24 Грудня 2009 18:30
ВОНИ страйкують бо ВОНА працює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus