USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська ДАІ заборонила спецперепустки і «ксіви»

29 Червня 2010 11:23
Обласне управління ДАІ на Волині наказало своїм інспекторам не зважати на посвідчення, візитки, спецперепустки та «козирні» картки місцевих чиновників і службовців – їх прирівняли до пересічних водіїв.

Про це інформує прес-служба ДАІ.

Державна автоінспекція відмінила привілеї у вигляді ВІП-посвідчень, щоб гарантувати рівні права усіх учасників дорожнього руху. Адже, за словами інспекторів, такі «ксіви» використовували всупереч вимогам законодавства.

Скажімо, досі в окремих посадовців були на руках спеціальні папери, в яких містилося «прохання» щодо сприяння у безперешкодному пересуванні автомобільним транспортом територією області.

Як розповіли інспектори, почасти доходить до смішного: водії тицяють міліціонерам візитку начальника обласного або районного ДАІ, хоча навіть не пам'ятають його імені. До всього, візитки виготовлені на ксероксі.

«На даний час не існує жодного офіційного документа, який дає право водієві уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху. А тому особи, які намагаються вплинути на інспекторів ДАІ за допомогою так званих «спецперепусток» і «ксів», будуть притягатися до відповідальності на загальних підставах», - попереджає начальник обласного управління ДАІ, полковник міліції Валерій Драко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Man Показати IP 29 Червня 2010 12:48
Фігня то все.Хто має знайомих буде так і далі тикати і відпустять.Не та країна де можна щось змінити.Це вже у всіх в крові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus