USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська дільниця автотраси розчищена. Проїзд авто на Львів відновлено, - служба автодоріг

12 Лютого 2010 11:05
Працівники ДП «Волиньавтодору» та Служби автомобільних доріг на Волині підтвердили, що десятки вантажівок учора стояли на межі між Львівською та Волинськими областями. Проте сьогодні зі сторони Волині автотраса розчищена від снігу.
«Транспорту може рухатися. З нашої сторони траса нормальна, кучугур немає», - запевняє в коментарі «ВН» головний інженер ДП «Волиньатодор» Петро Жайворонок.
Начальник відділу експлуатації та утримання доріг Служби автодоріг Олександр Куленюк розповів, що наразі машини із труднощами, але рухаються трасою. Вчора на трасі працювало чотири аварійні техмашини. А сьогодні вночі – три.
Олександр Куленюк стверджує, що сам учора виїздив на місце вимушеної стоянки десятків фур і стежив за розчисткою дороги. Сьогодні, за словами представника служби доріг, спеціальна техніка посилить роботу поблизу Горохова.
Нагадаємо, вчора на межі між Львівською і Волинською областями біля волинського села Журавники по обидва боки узбіччя стояли близько 40 вантажівок. Фури не можгли проїхати через негоду, дорогу занесло снігом.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus