USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські посадовці розподілили між собою обов’язки

3 Листопада 2014 14:01
Як розподілять функціональні обов’язки голови райдержадміністрацій та їхні заступники, пояснили в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 листопада.

Очільник ОДА Володимир Гунчик повідомив, що вже завершений розподіл обов’язків між головою ОДА та його заступниками, завершили перерозподіл обов’язків між головами райдержадміністрацій, їх першими заступниками, заступниками та керівниками апаратів. Це означає, що з цього тижня починають аналізувати структуру ОДА, РДА та поступово приводити її у відповідність до завдань, які визначає програма розвитку Волині на 2015 рік та програма «Волинь-2020». Вказаний розподіл обов’язків між керівництвом ОДА розмістили на веб-сайті облдержадміністрації. Планують оприлюднити і розподіл обов’язків на рівні райдержадміністрацій.

«Я думаю, разом із виконавчими структурами влади таким самими чином разом з нами будуть працювати облрада та районні ради, сільські та селищні голови та ради, щоб це був єдиний цілеспрямований напрямок для того, щоб ми підходили до головного завдання на наступні 5 років – децентралізація влади, передача повноважень на місця і підвищення відповідальності за прийняті рішення та їх виконання», - зазначив Володимир Гунчик.

Як розповів керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Дубняк, розпорядженням голови ОДА від 31 жовтня цього року затвердили рекомендований схематичний розподіл функціональних обов’язків між головою, першим заступником, заступником та керівником апарату райдержадміністрації. Голів РДА зобов’язали протягом місяця його активізувати.

Відповідно до документа, голова райдержадміністрації забезпечує реалізацію бюджетної політики, державної інформаційної політики, вирішує питання оборонно-мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами. Його перший заступник з економічно-господарських питань забезпечує реалізацію державної політики в галузі фінансів, економічного розвитку, інвестицій, регіонального розвитку, будівництва та архітектури, житлово-комунального господарства, дорожнього господарства, міжнародного співробітництва, екології, промисловості, енергетики транспорту та зв’язку, а також надання адміністративних послуг. Заступник голови РДА з соціально-гуманітарних питань забезпечує реалізацію державної політики в галузях охорони здоров’я, фізкультури, освіти і науки, спорту, культури, гендерної рівності, роботи з дітьми, молоддю та сім’ями, соціальної політики, зайнятості населення, надання соціальних послуг, а також взаємодії з релігійними організаціями. Керівник апарату райдержадміністрації здійснює забезпечення діяльності РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Хлоп Показати IP 3 Листопада 2014 14:10
Я так зрозумів, що ніякої люстрації для них не буде?
Цілком до Хлоп Показати IP 3 Листопада 2014 14:42
Правильно зрозумів."Головний"люстратор України ( ще напевно й немаючи кабінету),а вже нардний депутат. Люстрація це черговий лохотрон жидів на вуха лохів,які вибрали "нових" нардепів,які їм навіть не подякували,а тішаться з приводу,що таких більшість в Україні. Люстрація, ще ненародившись,а вже похоронена.І так само буде з антикорупційними законами,і з децентралізацією влади. По всій вертикалі влади ЖИДИ!!! І нетільки влади, прокурори,судді,банкіри,власники торговельних центрів,преса і телебачення,артисти-кругом одна жидва.Українець -раб,який своєю працею повинен примножувати багатства жидів.Оце і є вся політика жидів,яка направлена на "покращення вже сьогодні" і "жити по новому".
люстратор Показати IP 3 Листопада 2014 14:20
Те,що розподілили обов"язки то добре,а коли люстрація в апараті ОДА розпочнеться? Перша,хто підлягає люстрації-заступник голови ОДА Мишковець. Ця пані працювала при Януковичу директором департаменту,заяви на відставку не писала,а тихенько відсиділась за плечима Клімчука. Набагато більшої поваги заслуговують ті керівники,які чесно написали заяви. А ця цяця ще й на підвищення пішла. Пане Гунчик ! Закон про очищення влади потрібно виконувати!
Знаюча до люстратор Показати IP 3 Листопада 2014 14:27
Вона нормальна і грамотна, а що набрати з вулиці, революціонерів? Може досить революцій!!!
Анонім до люстратор Показати IP 3 Листопада 2014 14:31
Ти правий стопроцентно.Всі ці ж самі криси ,що праювали при Янику і далі крадуть тихенько і працюють.Рулять конкретно.Цей Мишковець і земельки прихопив і хатки збудував- ще за совета був першим чиновником,де гнув спинку перед ким потрібно.Їх в першу чергу люструвати, але це брехня.Тільки наші хлопці їх можуть пролюструвати,повернути свої автомати проти них.Інакше їх люструвати не буде ніхто.Нас вони задушать, а їх ніхто.Зараз не вистачить пенсії,щоб заплатити за квартири,але їх цих ворюг це не цікавить.У них всього вдосталь.У них пільги і захмарну зарплати і відкати.Живемо,як раби і бомжі.
Аманда до Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 19:28
Заступник голови ОДА Мишковець - ж1нка. Зг1дно закону "Про очищення влади" маэ бути зв1льнена.
Знаюча Показати IP 3 Листопада 2014 14:43
Якщо вже пишеш, то треба знати, не той, а та, бо це жінка, аноніне незнайку....
Я Показати IP 3 Листопада 2014 14:52
Ти не анонім, а ананіст, пишеш сам не знаєш що
Безробітий Показати IP 3 Листопада 2014 15:06
Люди.Починати люстрацію треба з Гунчика Оце буде правильно.
василь Показати IP 3 Листопада 2014 15:21
то що люстрації для них не буде? знову брехня? кров ллилась на Майдані тоді за що? за що вікна бились і так далі? !!
Всезнайко до василь Показати IP 3 Листопада 2014 17:01
Бо Дебіли...
знаючій Показати IP 3 Листопада 2014 16:34
Та вже краще з вулиці,аби чесна і порядна людина була. Навчиться працювати не гірше за Мишковець. Для чого тоді закони приймати?
люстратор до знаючої Показати IP 3 Листопада 2014 17:34
Досить революцій? Та революція тільки починається! Ви думали,що вдасться відсидітись в теплих кріслах? Не вийде! А розпочинати люстрацію дійсно потрібно з Гунчика та його замів,які скориставшись революцією гідності повсідались у владні кабінети. Дубняк ще один революціонер! Під гроші волинських олігархів і матір рідну продасть! Де він тільки не був-і в Луцьктеплі і Укрторфі-там де гроші водяться! Справжню люстрацію пройшов виборами по місту Луцьку. Лучани такого депутата не захотіли бачити,а Гунчик хоче! Гнати їх всіх із влади!
люстратор до знаючої Показати IP 3 Листопада 2014 17:34
Досить революцій? Та революція тільки починається! Ви думали,що вдасться відсидітись в теплих кріслах? Не вийде! А розпочинати люстрацію дійсно потрібно з Гунчика та його замів,які скориставшись революцією гідності повсідались у владні кабінети. Дубняк ще один революціонер! Під гроші волинських олігархів і матір рідну продасть! Де він тільки не був-і в Луцьктеплі і Укрторфі-там де гроші водяться! Справжню люстрацію пройшов виборами по місту Луцьку. Лучани такого депутата не захотіли бачити,а Гунчик хоче! Гнати їх всіх із влади!
люстратор до знаючої Показати IP 3 Листопада 2014 17:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus