USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські діти отримали призи за намальованих пожежників. ФОТО

6 Квітня 2010 13:12
У конкурсі взяли участь понад 50 учнів загальноосвітніх шкіл з 6 районів Волині.
Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Волинській області.
Наприкінці березня в у селі Пнівне Камінь-Каширського району відбулось нагородження переможців та призерів конкурсу дитячого малюнку з тематик «Рятувальник очима дітей» та «Що я знаю про правила безпеки», який проходив серед учнівської молоді Волинської області, Брестської області Республіки Білорусь, Люблінського воєводства Республіки Польща у рамках проекту «Удосконалення системи громадської участі в попередженні та ліквідації екологічних катастроф в Єврорегіоні «Буг» програми добросусідства Польща-Білорусь-Україна ТАСІС, що співфінансується із джерел Європейської Комісії.
За підсумками конкурсу, участь у якому взяли понад 50 учнів загальноосвітніх шкіл з 6 районів області, учениця 11 класу ЗОШ села Пнівне Камінь-Каширського району Наталія Ярошик здобула 2 місце.

Для нагородження дівчинки та ще трьох дітей з цього району, яких було вирішено заохотити за хороші роботи, прибули працівники МНС з Волинського обласного управління та рятувальники з міста Брест Республіки Білорусь.
Окрім призів білоруських рятувальників, призерка отримала грамоту управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації, а також всі призери конкурсу подарунки від головного управління МНС України у Волинській області та Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus