USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські паломники побували у Єгипті. ФОТО

15 Листопада 2010 13:58
Група волинських паломників чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Ніфонтом відвідали святі місця Єгипту.
У монастирі святої Катерини на пам’ять про зустріч для монастиря владика Ніфонт від усіх паломників передав святе Євангеліє та 6 срібних лампад. Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.
У знак подяки старший насельник монастиря архимандрит Павел запросив гостей у вітальню на братську бесіду. Отець Павел зауважив, що паломники з України й Росії – це люди щирої віри, і монастир зажди відчиняє двері для таких богомольців.
Паломники побували на нічній літургії у храмі святого мученика Трифона. Одразу після літургії, а це близько третьої години ночі, волиняни у супроводі місцевих господарів пустелі – бедуїнів, пішки відправились на святу гору Сінай – місце, де святий пророк Мойсей отримав скрижалі.
Під час перебування також оглянули монастирський музей, де побачили зокрема ікони VI століття та Синайський кодекс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Exaboto Показати IP 16 Листопада 2010 10:07
а шо, правильно. Хрестиком помахав, молитву прочитав, гроші зібрав і на моря :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus