USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські податківці нарахували 63 збиткових підприємства

20 Листопада 2009 12:04
Підсумки роботи податкової служби обговорили на засіданні колегії ДПА у Волинській області вчора, 19 листопада.
Протягом десяти місяців 2009 року податківцями області мобілізовано до бюджетів всіх рівні понад мільярд гривень, – повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян. Зокрема, до Держбюджету волинські платники податків сплатили понад 455 мільйонів гривень. Місцеві скарбниці  поповнилися на більш як на 573 мільйони гривень, – повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян.
Тим не менше, робота усіх податкових інспекцій області вимагає покращення, – наголосила перший заступник голови ДПА в області Мирослава Конечна.
Учасники засідання обговорили напрямки покращення адміністрування податків та визначили шляхи використання резервів для максимальної мобілізації податкових надходжень.
Голова ДПА в області Костянтин Циркун дав принципову оцінку керівникам податкових інспекцій. Низку посадових осіб ДПІ області буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а на окремих напрямках посилено кадровий потенціал.
У кризових економічних умовах певне коло бізнесменів намагається або мінімізувати  сплату податків, або ж працювати в тіньовому секторі економіки, примножуючи віртуальні збитки. На Волині за останніми даними 65 підприємств-мінімізаторів та 63 збиткових підприємства.
«Економіка починає відновлюватися. Однак, окремі волинські платники податків продовжують використовувати кризові явища, щоб мінімізувати сплату податків. Ми доб’ємося того, що всі платники податків на Волині працюватимуть у рівних умовах податкової політики, оскільки за несумлінним ставленням до сплати податків стоїть недобросовісна конкуренція та ухилення від оподаткування», – наголосив голова ДПА у Волинській області Костянтин Циркун.
За словами головного податкывця Волині,  вимагаючи  жорсткої податкової дисципліни від платників податків, податківці  повинні дбати про суворе дотримання Кодексу честі працівника податкової служби та вимог антикорупційного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 20 Листопада 2009 12:22
...а на окремих напрямках посилено кадровий потенціал... Ставленников от НСНУ заменят на приверженцев БЮТа.
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 00:31
не спадає мені на думку жодне підприємство чи організація, де б так часто змінювали керівництво. "золотий план" не виконують, тільки приходиш до них, а інспектор ще з порогу "заплатіть у цьому місяці ще якусь копійку, у нас ПЛАН" або спонсоруєш копіювальним папером, бо ж бідна податкова не може забезпечити працівників елементарним, а тільки те й робить, що міняє кадри

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus