USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські податківці піднесли губернатору «сюрприз»

1 Листопада 2010 13:01
Податківці Волині приємно здивували місцеву владу – вперше за цілий рік повністю виконали план.
Про це 1 листопада під час оперативної наради під керівництвом очільника ОДА розповів голова Державної податкової адміністрації в області Микола Гринюк.
Посадовець повідомив, що лише в жовтні податківцям вперше цьогоріч вдалося вийти на 100%-й показник. Більше того, в обласній ДПА впоралися із завданнями на 104,7%.
Зі слів Гринюка, волинським податківцям вдалося розблокувати шляхи надходження в область відшкодування ПДВ, причому за 2008 та 2009 роки. Таким чином, каже головний податківець області, на Волинь потрапило 117 мільйонів гривень.
Крім того Гринюк запевнив, що «ці кошти невдовзі запрацюють, як запрацюють і надходження до бюджету».
Губернатор підтвердив те, що в жовтні на Волині спостерігалась позитивна динаміка економіки і назвав такий високий показник «приємним сюрпризом».
«Зараз саме пік, працюємо по параметрах, по протоколу розбіжностей. Це була гарна синхронна робота, яка дозволила зайняти перше місце в Україні. Це мене так трошки тривожить, звичайно. Не люблю я перших місць. Ну, вчіться мені!» – звернувся він до податківців.
Також Борис Клімчук зазначив, що «непогана ситуація» складається в області і на листопад.
«Без металу в голосі і без напрягу ми виконаємо параметри бюджету. Це хороші передуми для роботи з Мінфіном та ДПА по програмах бюджету на наступний рік», – зауважив Клімчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Орест Показати IP 1 Листопада 2010 15:11
Ай Клімчук молодець! Ай перед виборами запрацював! )))
vira Показати IP 1 Листопада 2010 16:55
А так ще хочеться попрацювати на благо Януковича, що для досягнення мети будь-які методи годяться.
M Показати IP 1 Листопада 2010 17:30
То митарі так працюють, що обібрали народ на лишні 4,7%! Вони молодці, але податки з чогось треба платити. Наприклад в ЄС дуже поширені різноманітні дотації, податкові пільки, майже безвідсоткові кредити для фермерів, фірм які тільки-но встають на ноги, повне або часткове відшкодування з бюджету за різного роду витрати. А тут навіть отой ПДВ, повертають із затримкою в 2, чи більше років. А може вже хтось, кому не повернули через це збанкротував. Більше жодних пільг для підприємців я не знаю. А обдирати народ і вихвалятись цим добре вміють. Влада зобов'язана розробити раціональні методи сприяння малому та середньому бізнесу і коли треба, то навіть звільнити від податків на 2-3 роки і видавати кредити без % на 5-10 років, як це роблять в цивілізованій Європі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus