USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські прикордонники не перекриватимуть кордони через епідемію

2 Листопада 2009 11:05
Волинські прикордонні пункти пропуску із Білоруссю та Польщею працюють у звичному режимі, рух транспорту і громадян через кордони не припиняється. Про це 2 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Як повідомили в Луцькому прикордонному загоні, сьогодні немає жодних обмежень руху громадян через рубежі із сусідніми країнами. Прикордонники виконують необхідні проти епідеміологічні заходи.
«Ми посилили контроль на кордоні, співробітники проводять паспортний контроль у масках та вживають профілактичні заходи. Інших змін у роботі служби немає», - коментує ситуацію начальник прес-служби Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
Згідно із приписами, перед кожним пунктом пропуску споруджено дезінфекційний бар’єр-смуга, через який проходять усі громадяни. На кордоні працюють представники санітарно-карантинної служби. Вони стежать за дотриманням правил і, принагідно, виявляють хворих на грип громадян. Хто має виражені ознаки зараження грипом, тим пропонують госпіталізацію. Поки що на українсько-польській та українсько-білоруській ділянках кордону жодного хворого не виявлено.
Подібний епідеміологічний контроль запроваджений по інший бік кордону. Там теж установили дезінфекційний бар’єр, запроваджені посилені профілактичні заходи. Транспорт зупиняють для перевірок щонайдовше на годину-дві. Лише в митному пункті пропуску «Ягодин» вишикувалася кількакілометрова черга вантажівок із польського боку. Однак тамтешнє скупчення транспорту спричинене сезонним ажіотажем, а не загрозою епідемії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus