USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські регіонали назвали кандидатів-мажоритарників

4 Жовтня 2010 14:58
На другому етапі XVI конференції Волинська обласна організація Партії регіонів висувала кандидатів у депутати в одномандатних мажоритарних округах Волинської обласної ради на виборах 31 жовтня 2010 року.
Делегати конференції одноголосно підтримали кандидатури партійців. У кожному із 16-ти районів, а також 4-х містах обласного значення місцеві осередки партії висунули по два кандидати-мажоритарники, повідомили у прес-службі обласної організації Партії регіонів.
У Шацькому районі висунуто кандидатури директора ПП «Флора» Василя Денисовця та директора Шацького національного природного парку Петра Юрчука. У Турійському районі – помічника ректора Луцького національного технічного університету Петра Проня та доцента юридичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки Олега Батюка.
На Старовижівщині кандидатами-мажоритарниками стали голова Старовижівської райдержадміністрації Володимир Семенюк та заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк. На Ратнівщині – голова райдержадміністрації Валерій Трикош і заступник головного лікаря Ратнівської районної центральної лікарні Володимир Колотюк.
По Рожищенському району у депутати облради зібралися директор ТзОВ «ХАДЕА Сілл Компанія» Володимир Безверхий та директор Волинської агенції Української екологічної страхової кампанії Володимир Масалов. По Маневицькому – головний лікар Маневицької райлікарні Андрій Гетманчук та начальник відділу культури райдержадміністрації Василь Дарчук.
Кандидатами у депутати в одномандатних мажоритарних округах Волинської обласної ради від Любомльського району стали приватний підприємець Віктор Сахар і головний лікар Любомльської районної лікарні Володимир Дибель. Від Любешівського району – директор ТзОВ «Волиньліс» Олег Чикида та заступник головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Микола Юрко.
У Луцькому районі висунуто кандидатуру голови правління сільськогосподарського товариства «Романів» Віталія Зарембу та директора Луцької районної філії ВАТ «Волиньобленерго» Віктора Денисовця.
Кандидатом-мажоритарником від Локачинського району висунуто приватного підприємця Ярослава Пастащука і начальника сектору внутрішньої політики Локачинської райдержадміністрації Світлану Семченкову. Від Ковельського району – заступника голови облдержадміністрації Віталія Карпюка і голову Ковельської райдержадміністрації Івана Смітюха.
На Ківерцівщині висунуто кандидатури начальника Ківерцівської міжрайонної податкової інспекції Євдокії Гайворонської і директора Волинської філії ДАК «Хліб України» Володимира Жгутова. На Камінь-Каширщині – директора ДП «Волиньагроліс» Івана Вовка та декана Національної Академії внутрішніх справ України Олександра Колба.
В Іваничівському районі кандидами-мажоритарниками йдуть директор Іваничівського заводу «Європацукор» Ярослав Кауза та приватний підприємець Світлана Вакулко. У Горохівському – методист відділу освіти райдержадміністрації Тамара Середа і директор Мар’янівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ольга Осоховська.
Володимир-Волинський район представляють голова райдержадміністрації Валентин Скуба і начальник відділу внутрішньої політики райдержадміністрації Наталія Голюк.
У Нововолинську місцевий осередок Партії регіонів у депутати-мажоритарники делегував генерального директора ДП «Волиньвугілля» Івана Костика і директора ВАТ «Оснастка» Віталія Марчука. У місті Ковелі – заступника голови облдержадміністрації Едуарда Стоєва та депутата Ковельської міської ради V скликання Анатолія Соболєва.
У Володимирі-Волинському кандидатом-мажоритарником висунуто інженера електрозв’язку ВАТ «Укртелеком» Олега Співака та тренера дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт Володимира Подзізея. В Луцьку – голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука і начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Леоніда Кирильчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фанат Показати IP 4 Жовтня 2010 17:49
Фани "Карпат" сказали всю правду на транспаранті. Для волинян теж годиться http://bezbrehni.com/article/partiya_regioniv_karpaty/
Селянин Показати IP 5 Жовтня 2010 09:45
"У Луцькому районі висунуто кандидатуру голови правління сільськогосподарського товариства «Романів» Віталія Зарембу". Да, Зарембик, пам"ятаю, як у 2005 прийшов знову до влади після Великої помаранчевої революції. Тоді був помаранчевим, а зараз регіонал. У світі немає нічого постійного... все тече... і все змінюється...
Helge до Селянин Показати IP 5 Жовтня 2010 20:08
такие не тонут)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus