USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники все ще відкачують воду у Польщі

27 Травня 2010 13:47
Зведений загін українських рятувальників, що вирушив в Польщу 24 травня, продовжує працювати над відкачуванням паводкової води.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Волинській області.

Зокрема, у місті Баранов-Сандеровський волинські бійці відкачують воду з вулиці Замкової, їх колеги з Хмельницької області відкачують воду з вулиці Окулицького та в районі греблі.

Всього тут працює 4 пожежних насосних станції, що відкачують воду з підтоплених будинків та територій потужністю по 110 літрів на секунду і за допомогою пожежних рукавів великого діаметру скидають її у безпечне місце за містом.

Загальна площа проведення аварійних робіт у цьому польському місті складає майже 48 га.

Бійці Житомирського, Рівненського, Тернопільського гарнізонів МНС працюють над відкачуюванням паводкових вод біля сіл Демитрів Малий, Майка Пшеуст та Задишники. Тут використовується ще 4 пожежних насосних станції для відкачування води з території загальної площі близько 77 га.

За справністю складної спеціальної пожежної техніки щодня слідкують фахівці-рятувальники з числа особового складу зведеного загону, які своїми силами здійснюють її щоденне технічне обслуговування. Харчування особового складу та проживання забезпечує польська сторона. Зведений загін вже використав свій восьмитонний запас дизельного пального, тому тепер забезпечення української рятувальної техніки пальним здійснюється також за рахунок польської сторони. Виходу з ладу пожежно-рятувальної техніки, а також зауважень до роботи особового складу зведеного загону МНС України не було.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus