USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські заробітчани декларують зароблене в Польщі

30 Березня 2010 18:41
Громадяни, які отримали торік іноземні доходи – на особливому контролі підрозділів оподаткування фізичних осіб ДПА в області.

Податківці опрацювали інформацію фірм і посередників, які надають послуги населенню із працевлаштування. І запросили для спілкування громадян-заробітчан, які протягом минулого року виїздили за кордон на заробітки, - повідомляє управління оподаткування фізичних осіб обласної ДПА.

Наслідком цієї роботи стало декларування іноземних доходів волинянами, які працювали на сезонних роботах в сусідній Польщі.

Наприклад, лучанин Євген, самотужки знайшовши роботу за кордоном і важко працюючи в Польщі на сезонних сільськогосподарських роботах зі збору полуниць, вишень і яблук, заробив 28,5 тисячі гривень. Ці доходи відобразив у декларації і виплатив рідній державі 4,3 тисячі гривень податку з доходів громадян.

Ще один наш земляк, громадянин О. виконував роботи з будівництва складських приміщень у Варшаві. За це отримав дохід у сумі 48 тисяч гривень. А відтак виплатить 7,2 тимсячі гривень задекларованого податку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Никифор Показати IP 30 Березня 2010 19:57
ця держава довела громадян до того, що щоб прогодувати себе і свою сімю довелось виїхати на роботу за кордон, і ще й за це державі платити податок?? Хай сосе лапу!
Віталій Показати IP 31 Березня 2010 22:17
Це не бідним нашим заробітчанам треба,чесно і важкою працею зароблені гроші декларувати,а таким як Янукович з кабінетом міністрів і верховною радою і хай попробують прожити на 600 гр. в місяць,позабирати в них все що вони роками понакрадали в людей і постріляти їх як собак,тоді можливо ми заживемо краще...!
заробітчанин зі стажем Показати IP 1 Квітня 2010 13:22
І все їм мало бля..м. Українська влада не має відношення до цих грошей тому що позбавила людей можливості гідного заробітку на Батькіщині. Х.. вам!!!
Александр Показати IP 3 Квітня 2010 11:09
Если эта "горе самостийна держава"(мне уже стыдно признаваться за границей что я украинец с Украины)попытается запустить свои ненасытные грабки таким как я в карман будем хранить валюту в иностранных банках(без этой поддержки (а мы являемся прямыми инвесторами поддерживающие своими переводами курс гривни) рухнувшую гривню азаров и янукович могут засунуть в одно место а потом наслаждаться ее "ароматом")
МИКОЛА Показати IP 4 Квітня 2010 06:09
Яку допомогу я одержував від Держави.щоб виїхати.щоб найти собі роботу.щоб можна хоч якось прожити сімї .то тоді прощо ви панови з ДПА .То ви нам повині заплатити за це. що ми заробітчани своїми грошами помалу відбудовуємо міста та села. Так що ДПА пішлаа ти в ДуПА.
ганьба Показати IP 4 Квітня 2010 20:57
Вы знаете,я во многом не согласна с западенцами,но что касается таких налогов--это грабеж.Сколько бы они не заработали,это их достижение,их затраченная сила,это поддержка своих семей.Так нельзя!!! Все политизировано!!!
патріот Показати IP 7 Квітня 2010 14:44
позорники, клоуни, хочете ділитися тим що важко зароблено на чужині? бобика вам.
Podatki Показати IP 22 Квітня 2010 19:24
płacą wszyscy! Jak w Polsce zarobione to podatek powinien być w Polsce zapłacony!
Podatki Показати IP 22 Квітня 2010 19:25
trzeba płacić!
Зеновій Показати IP 22 Квітня 2010 21:53
Як було вже сказано,що держава дала заробітчанам хто за них хоч раз заступився,перед певним свавілям роботодавців,а таким чином вони хочуть наповнити бюджет держави,чи їм не вистачає цих мізерних ,гірко зароблених грошенят,до мільйона,хочуть відібрати від тих діточок,котрі чекають на батьківську теплоту котрої вони обділені. Нехай платять депутати,міністри,банкіри,їм є чим платити,а люд котрий змушено виїхав,щоб кормити сім,ї, я вважаю гріхом з них вимагати податки,за рахунок заробітчан тримається валютні надходження держави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus