USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинських медійників привітала влада. ФОТО

16 Листопада 2010 18:32
Представники волинської влади привітали волинян, які працюють у сфері телебачення, радіо та зв’язку, з професійним святом.
На урочистостях, які відбулися у сесійній залі Волинської облради, разом із головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком грамоти та подяки вручав радник голови обласної ради Володимир Банада.
Серед волинських теле- та радіо ЗМІ Борис Клімчук відзначив Волинську обласну держтелерадіокомпанію, телеканал «Нова Волинь», ВАТ «Корпорація Аверс», агентство телевізійного мовлення «Володимир», радіостанції «Луцьк» та «СіД-FM», а також радіо «Нова», що у Нововолинську.
Колектив ВОДТРК губернатор назвав одним із провідних колективів в Україні, а «Аверс-інтернет» і «Аверс-телебачення» – високими брендами, втіленими у життя професійними спеціалістами.
Борис Клімчук зізнався, що свого часу, працюючи радником президента України, допомагав «СіД-FM» отримати ефір.
Чиновник також подякував власкорам загальнонаціональних телеканалів та Українського радіо.
Він сказав, що жодна галузь на Волині не має такої грамотної та цивілізованої конкуренції, як зв’язківці.
Не обділив увагою губернатор філії ВАТ «Укртелеком» на Волині, Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, Волинську дирекцію українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Волинський регіональний підрозділ приватного акціонерного товариства «Датагруп», Луцьке відділення Львівської філії ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.», ТзОВ «Астеліт» та Луцький центр експлуатації Західного територіального управління ЗАТ «Український мобільний зв’язок».
Почесними грамотами та подяками з рук Бориса Клімчука та Володимира Банади були нагороджені окремі працівники галузі.
Відзнаки отримали переможці другого етапу обласного журналістського конкурсу «Любіть Україну» у номінації «Телерадіоорганізації».
Перше місце посіли Микола Бєлов із Волинської ОДТРК та Катерина Литвинчук з АТМ «Володимир». Друге – Наталка Нехорошкіна з ВОДТРК, Ольга Стронк і Тамара Приймак із радіостанції «СіД-FM».
Третє місце отримала Світлана Цика, яка представляє ТРК «Аверс», Сергій Шулячук з АТМ «Володимир», Тамара Приймак та Андрій Зубенко з радіостанції «СіД-FM».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
53 ГРУПА ЛГУ Показати IP 17 Листопада 2010 13:13
ЮЛЯ ЕНКОВИЧ,ЗІРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus