USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Команда медійників представила Волинь на турнірі в Литві

19 Вересня 2017 08:42
Збірна мас–медійників Луцька повернулася з Литви, де взяла участь у 13 Міжнародному турнірі з міні–футболу серед команд працівників засобів масової інформації, інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Цього разу в гості до литовських колег завітали команди з України, Польщі, Єгипту, Вірменії, Грузії, Росії, Білорусі та Латвії.

Вигравши тричі, чотири рази поступившись і один матч зігравши в нічию, наші земляки зупинилися за крок до п’єдесталу пошани. Переможцями стали колеги з Білорусі. На другому – поляки. Вірмени посіли третю сходинку.

Організатори турніру традиційно подбали про цікаве дозвілля. Гості відвідали Музей тоталітарної епохи, аквапарк і зустрілися з керівництвом Друскінінкая. Організатори поїздки лучан – Асоціації представників ЗМІ і Форум українських журналістів – вдячні всім учасникам команди та меценатам, які забезпечили участь у представницькому міжнародному турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
я Показати IP 19 Вересня 2017 08:59
а тепер називаємо медійників в команді крім Данилюка Яковюка і Лоцмана. бугагагагага. нашо так позоритися
менгель до я Показати IP 19 Вересня 2017 09:58
А iншi шо-пiдстави?
до Я Показати IP 19 Вересня 2017 09:43
Названі "хутболісти" м*яч бачили, хіба, що по ТВ... Чотири поразки - такого позору ще не було!
ром до до Я Показати IP 19 Вересня 2017 12:07
навeрно і нe такe було алe правда цікаво зто то такі. з яких газeт каналів сайтів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus