USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинським вчителям не подобається американська демократія в освіті, - «Луцький замок»

12 Лютого 2010 15:46
Американська система освіти передбачає демократичне ставлення до учнів – вчителя можуть не слухати,навіть битися за партами. І нічого учням за це не буде. Про це пише «Луцький замок».
Учасниками програми «Відкритий світ», які їздили до США переймати педагогічний досвід, стали декілька волинських вчителів та викладачів вишів.
У школах США сповідується принцип, що насамперед у навчальному закладі має бути комфортно. А навчання – на другому плані, - розповідає газета.
Методиста Волинського інституту післядипломної освіти Оксану Мартинюк вразило те, що діти з особливими потребами з першого класу вчаться зі здоровими дітьми. У них немає комплексів стосовно дитини-інваліда, адже жалість – погане почуття.
Вчителі, які спостерігали за навчанням у США, вважають, що вищу школу (10-12 класи) варто було би відокремити і переглянути навантаження на учнів. Адже ще в дев’ятому класі вони обрали профілюючі предмети, які їм будуть необхідні для майбутнього вступу до вишу.
Значну увагу в американських школах приділяють естетичному вихованню дітей. Яке би заняття дитина собі не вигадала, їй підуть назустріч. У деяких школах діє близько трьохсот клубів за інтересами та гуртків.
Волинські педагоги запевнили: рівень знань в учнів українських шкіл вищий, ніж американських. А от творчі здібності та уява краще розвинені у їхніх заокеанських ровесників, - повідомляє «Луцький замок».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus