USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський рейтинг 2009: пригадуйте, аналізуйте, робіть висновки

14 Грудня 2009 08:49
Вперше на Волині інтернет-видання «Волинські новини»  розпочало проект «Рейтинг року».  
Кінець року – традиційний привід озирнутися і пригадати прожитий час. Зробити висновки, зважити помилки і здобутки, оцінити вчинки людей і свої власні. «ВН» хочуть це зробити разом зі своїми читачами, визначивши найважливіші події і найпомітніших людей року, що минає.
2009 видався на Волині традиційно неспокійним. Поліські райони затоплювала Прип’ять, горіли торфовища, лютував грип і криза, готувалися до опалювального сезону і виборів, звільняли працівників і призначали заступників, вигравали суди і провалювали аукціони.  
Ми визначили 11 номінацій року: «Інвестиція» (вручається підприємству, яке успішно «привело» на Волинь великі і такі важливі в кризу гроші), «Червона стрічка» (заклад чи інший об’єкт, відкриття якого було помітним і важливим, змінило чи може змінити інфраструктурне обличчя області), «Скандал» (конфлікт чи інша резонансна ситуація, про яку говорили, писали, пліткували і ойкали), «Сізіф» (вручається за постійну, важку, корисну, але частіш усього невдячну і нескінченну  роботу. Сізіф – античний герой, який мусив викочувати на високу гору камінь, який, досягши вершини, щоразу котився донизу), «Яблуко розбрату» (змагаються вартісні об’єкти, у праві власності чи користування якими хтось «засумнівався» і захотів опротестувати), «Нове крісло» (призначення на впливову посаду), «Грюк дверима» (звільнення з впливової посади), «Надзвичайна подія» (подія чи проблема, важлива й гостра для більшості волинян), «Пшик» (вручається за нереалізовані, хоча амбітні плани і наміри, безпідставні заяви і негативні результати роботи), «Мистецька подія» (фестивалі, шоу та концерти),  «Гість на Волині» (можна й небажаний).
Результати рейтингу «ВН» оголосять напередодні Нового року. У підсумку враховуватиметься як результат голосування зареєстрованих читачів на сайті, так і компетентна думка експертів: відомих, авторитетних волинян з числа журналістів, політологів, науковців, бізнесменів та громадських діячів, список яких буде опублікований заодно з результатами рейтингу.
Особливістю нашого рейтингу є можливість читачів й експертів пропонувати свої варіанти подій і людей, достойних нагороди. Новачки рейтингу мають такі ж шанси отримати перемогу, як і запропоновані нами кандидатури.
Тож до вашої уваги - сторінка з формою для голосування. Пригадуйте, аналізуйте, робіть висновки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Л. Яворська Показати IP 14 Грудня 2009 09:45
Класний рейтинг! Номінації - супер. Рамочки видати переможцям не забудьте :)
seal Показати IP 14 Грудня 2009 10:05
Хороший проект. ВН не перестають дивувати своїми ідеями. Молодці. Особливо цікаво, хто займе перші місця в номінаціях "Пшик" і "Сізіф"?
Наталія Показати IP 14 Грудня 2009 11:07
Цікаво знати, хто автор ідеї. Як кажуть, Батьківщина має знати своїх героїв. А серед нинішніх журналістів так мало талантів. Тому спасибі вам за ідею і її талановите втілення.
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 11:47
гарний проект придумали "ВН", молодці! обов'язково пригадаю, проаналізую і проголосую!
OrestN Показати IP 14 Грудня 2009 20:26
так цікава ініціатива. її підхоплять безумовні і інші інтернет-видання Волині.
Л. Яворська Показати IP 15 Грудня 2009 10:04
Переконана, автор цієї ідеї, як і решти "новинок" на сайті - Юра Ричук, редактор. Спостерігаючи за ВН тепер розумію, як важливо працювати в розкрученому мас-медіа... два роки подібні рейтинги робили в "Статусі" і ніякого резонансу :( Радію за колег, що нарешті знайшли, де себе реалізовувати з повною віддачею
Віктор Показати IP 15 Грудня 2009 10:43
А чому б не визначити найрезонанснішу новину року, найцікавіше інтервю, найцікавішиу статтю у блогах, найцікавішу аналітичну статтю, найцікавіший коментар?
Vlad2009 Показати IP 15 Грудня 2009 11:23
Так тримати хлопці і дівчата :) Вас дійсно стає цікаво читати. Рейтинги і номінації цікаві.
editor Показати IP 15 Грудня 2009 12:04
До Л.Яворської: Не в розкрученості справа, мені здається. Рейтинги Статуса робилися інакше, пригадай: читачі не мали змоги голосувати, коментувати. Тим не менше це була авторитетна думка видання. А Статус був не менш популярним, хіба нє? ;-) І з резонансом - то тільки початок ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus