USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньвугілля» реформують

10 Грудня 2010 17:38
На базі державного підприємства “Волиньвугілля” буде утворено виробниче об’єднання.

Про це повідомив генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Іван Костик, - повідомляє ВОДТРК.

До новоутвореного виробничого об’єднання увійдуть усі шахти, які отримають статус юридичних осіб, а також ремонтно-механічний завод і передпускова дирекція шахти номер десять «Нововолинська».

«Це має стати першим кроком реформи галузі в регіоні», – розповів Іван Костик.

З його слів, заплановано оптимізувати роботу кожної шахти. Окремі з них вже вичерпали свій ресурс, щоправда, наприкінці 2011 року запрацює десята шахта.

«Загалом, запасів вугілля на Волині чимало, тож варто планувати будівництво нових копалень. Наші поклади дають змогу говорити про тривалу перспективу вуглевидобутку», – переконаний Іван Костик.

Щодо реформи вугільної галузі Перший віце-прем`єр-міністр України Андрій Клюєв розповів, що у 2011 році влада залучатиме інвестиції, зокрема, у видобуток вугільного газу метану. «Основна мета реформ – збільшення обсягів видобутку вугілля й покращення умов праці шахтарів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
василь Показати IP 11 Грудня 2010 09:26
Найбільше я вірю у "планування будівництва нових копалень". Блін, вони 10 шахту закінчити не можуть уже он скільки часу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus