USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинян штрафують за недотримання антиалкогольних законів

17 Листопада 2010 17:48
У Ківерцівському районі, що на Волині, ускладнюється криміногенна ситуація на ґрунті пияцтва.
На осіб, які вчинили правопорушення антиалкогольного законодавства за 10 місяців цього року, працівники Ківерцівського районного відділу УМВС України склали 277 адміністративних протоколів, повідомляє сайт Ківерцівської райдержадміністрації.
Зокрема 219 протоколів складено за розпивання спиртних напоїв та появу в громадських місцях у нетверезому стані, 20 – за самогоноваріння, 7 – за придбання самогону.
Поширюється пияцтво в молодіжному середовищі, у тому числі серед неповнолітніх. До адміністративної відповідальності за порушення антиалкогольного законодавства притягнуто 15 підлітків.
З метою попередження пияцтва і алкоголізму, а також правопорушень, пов'язаних із вживанням спиртних напоїв, працівники районної державної адміністрації, керівники окремих установ району спільно з дільничними інспекторами РВ УМВСУ побували в сільських та селищних радах району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus