USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам загрожують станції заправки балонів газом

12 Травня 2010 11:42
Станції заправки балонів скрапленим газом необхідно перенести за межі міст.

Про це говорили на нараді у заступника голови Волинської облдержадміністрації.

Заступник губернатора Едуард Стоєв зазначив, що бази заправки балонів розміщені в межах міст, де велика концентрація населення. І це становить потенційну небезпеку для людей. Зокрема, це стосується Луцька й Ковеля.

Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко розповів, що це питання вже не раз піднімалося, але вже не один рік перебуває у «мертвій точці».

«Ці станції заправки балонів будувалися за межами міст. Але міста розбудовуються, і ці бази опинилися на території населених пунктів. Для того, щоб їх перенести, потрібні дуже значні кошти – мільйони гривень. Тому це питання і висить у повітрі кілька років», - зазначив чиновник.

Вивчити ситуацію доручили управлінню з питань надзвичайних ситуацій, управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації і управлінню Держгірпромнагляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus