USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни наговорили на 323 мільйони гривень

16 Листопада 2009 13:24
Незважаючи на скрутні кризові часи, волиняни за 9 місяців цього року витратили на телефонні розмови 323 мільйони гривень. Про це 16 листопада інформують «Волинські новини».
Як повідомили у Головному управлінні статистики у Волинській області, доходи операторів Волині від послуг телефонного та мобільного зв’язку в порівнянні з минулим роком зменшилися на 5%. Основна частина доходу припадає не на традиційних операторів телефонного зв’язку, а саме на мобільних операторів, які свої тарифи зробили доступнішими. Йдеться про 241,5 мільйона гривень.
Кількість абонентів у них на Волині давно вже перевищує кількість жителів. Різного роду акції та заохочення щодо тарифів, які проводять ці оператори, допомогли їм не тільки не втратити торішніх обсягів послуг, але і дещо їх наростити. Це серйозна конкуренція підприємствам стаціонарного зв’язку. Не можна сказати, що вони втрачають клієнтів. Однак люди і справді тепер частіше спілкуються по мобільному.
Доходи у «стаціонарників» поступово падають, в основному, за рахунок підвищення тарифів і, як наслідок, зменшення кількості розмов. Проте, і на такі розмови є чималий попит. Скажімо, міський телефонний зв’язок приніс цим підприємствам 44,3 мільйона гривень доходу, міжміські та міжнародні розмови – 32,1 мільйона гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юка Показати IP 16 Листопада 2009 14:56
стаціонарний телефон завжди лишатиметься альтернативою стільниковому. адже число "мобільних" абонентів настільки велике, що часом годинами не можна нікуди додзвонитися через перевантаження лінії. ось тут і виручає старенький стаціонарник :)
seal Показати IP 16 Листопада 2009 20:44
Не можу не погодитись. Адже, як не крути, а розмови по стаціонарному телефону все ж таки набагато дешевші. Хоча, безумовно, розвиток телекомунікаційних мереж не стоїть на місці. З'являються нові послуги, зростають потужності. Так що, можливо, в недалекому майбутньому ми і відмовимося від дротового зв'язку.
alex Показати IP 17 Листопада 2009 07:13
Якщо брати в загальному, то стільниковий зв"язок дорожчий. Це якщо брати розмови в межах одного оперетора, тоді дешевше, я згідний.
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 11:25
Розумні люди(ті які бачать майбутнє за інтернетом) кажуть, що в наш час людина швидше хліба не купить, але мобільний поповнить. Як не прикро - це так. Хоч мобілки і зручні у користуванні та стаціонарні телефони як на мене більш "живі"
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 11:27
Розумні люди(ті які бачать майбутнє за інтернетом) кажуть, що в наш час людина швидше хліба не купить, але мобільний поповнить. Як не прикро - це так. Хоч мобілки і зручні у користуванні та стаціонарні телефони як на мене більш "живі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus