USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни все частіше «забуваються» сплачувати комунальні послуги

26 Лютого 2010 16:37
На Волині погіршилась ситуація з оплатою населенням за житлово-комунальні послуги, - інформує обласне управління статистики.
У січні підприємствам-надавачам комунальних послуг волиняни не сплатили 15,6 мільйона гривень. Це становить 26% нарахованих до сплати сум. За місяць заборгованість зросла на 21% і на початок лютого сягнула з  ураховунням попередніх боргів 88,6 мільйона гривень.
«Причому, за використаний газ заборгованість збільшилась в 1,5 раза, за нього недоплачено понад 30 мільйонів гривень. За опалення та гарячу воду борг сягнув 35 мільйонів», - кажуть в управлінні статистики.
Не поспішають розраховуватися за спожиті послуги жителі Любешівського, Володимир-Волинського, Ратнівського, Ківерцівского районів та Нововолинська. Там рівень сплати становив лише 53-60 відсотків.
Більш сумлінними платниками є мешканці Любомльського, Шацького, Луцького районів та обласного центру Волині.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікінг Показати IP 26 Лютого 2010 19:42
Далі ще гірше буде. Безробіття + ціни за комунальні ростуть, а зарплати, в кого є, абсолютно не ростуть.
ЗЛАТА Показати IP 26 Лютого 2010 20:23
ЯКА Ж БІДА ДЛЯ КРАДІЇВ З МЕРІЇ!ТА Ж ЇМ СКІЛЬКИ НЕ СПЛАЧУЙ - БУДЕШ ВИНЕН.ВАКАНСІЙ НЕМАЄ,РОБОТИ НЕМАЄ,ЕКОНОМІКА В НОКАУТІ ,А ЇМ НА ЛЮДЕЙ НАПЛЮВАТИ.Я Ж КАЖУ,ЩО ВСІ ВОНИ -ГИДОМИРНИКИ...
citizen Показати IP 26 Лютого 2010 21:44
А де вже ті гроші брати, щоб такі ціни за комунальні послуги платити, а ще людям кормитися і якось існувати потрібно при том, що зараз багато безробітник, а ті хто працюють, то більшість отримують такі зарплати, що ледь зводять кінці з кінцями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus