USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни за тепло розраховуються краще, ніж на Луганщині і Дніпропетровщині – Кривицький

7 Квітня 2010 10:19
Рівень оплати за послуги теплопостачання у Волинській області – 85 %.

Про це розповів начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської ОДА Антон Кривицький.

Він додав, що населення розраховується на рівні 95-96 %, а підприємства сплатили за тепло 72-74 % потрібних сум.
Кривицький зауважив, що заборгованості із заробітної платні на підприємствах теплокомуненергетики немає. «Якби борги були і там, ми б залишилися без тепла», - стверджує чиновник.

У Луганській області рівень розрахунків становить 12 %, а у Дніпропетровській – 34 %. Також у цих регіонах невчасно розпочали опалювальний сезон.

На частині територій Волині уже припинився опалювальний сезон, проте, яка точно кількість котелень уже зупинила свою роботу, - наразі невідомо. В Україні загалом зупинилися 1470 котелень, проте ще продовжують обігрівати школи, дитячі садочки та лікарні.

Українські тепловики минулий рік закінчили із негативною фінансовою ситуацією: 1, 9 мільярдів гривень збитків, 12 мільярдів кредитної заборгованості, 200 мільйонів заборгованості населення перед підприємствами теплокомуненергетики – розповів учора, 6 квітня міністр з питань житлово-комунального господарства Олександр Попов.

Ці борги є «негативно рекордними» для України – сказав міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus