USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Вони розставляють своїх людей скрізь»: на «Волиньвугіллі» не хочуть директора-сепаратиста з ДНР

4 Березня 2016 12:31
Волинські шахтарі проти того, щоб генеральним директором «Волиньвугілля» призначили Валентина Кисельова. Гірники готові їхати до Києва на зустріч із міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Нагадаємо, 1 березня колективу ДП “Волиньвугілля” представили потенційного кандидата від міністерства на посаду директора ДП Валентина Кисельова. Його представив керівник вугільного департаменту Олександр Крук.

Шахтарі підозрюють нового директора «Волиньвугілля» у сепаратизмі.

Гірники вимагають скасувати наказ про призначення Володимиром Демчишиним нового гендиректора «Волиньвугілля» і припинити керувати вугільною галуззю за допомогою так званих «смотрящих» осіб. Такий спосіб управління, переконані гірники, веде до цілковитого знищення цієї сфери промисловості.

«Новий директор, якого призначили керувати «Волиньвугіллям», є сепаратистом з «ДНР».

Вони намагаються своїх людей зараз розставити скрізь. Свого часу Валентин Кисельов працював у ДП «Львіввугілля». Проте після невідповідної поведінки, коли він у стані алкогольного сп’яніння їздив за кермом, його, щоб не виганяти, перевели на іншу посаду. А після того вже призначили директором на Волині», – прокоментував голова територіального комітету профспілки шахтарів Юрій Калістратов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
читач Показати IP 4 Березня 2016 12:51
от такі хряки і збивають наших діток
Анатоль Показати IP 4 Березня 2016 13:40
Я в шоце
Анонім до Анатоль Показати IP 4 Березня 2016 14:06
а я в ср...цє
Галина Показати IP 4 Березня 2016 13:58
І такі р*гулі - неадеквати керівники ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus