USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вовчецькі лісівники отримали на Водохреще новий дерев’яний офіс

20 Січня 2010 13:21
По-особливому відзначили мешканці села Вовчецьк Маневицького району Святе Водохреще, адже тут була подвійна подія для того щоб радіти – відкривали нове приміщення лісництва.
На урочистість зібралося все село. Привітати лісівників та селян із приємною та визначною подією приїхали голова облдержадміністрації Микола Романюк, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник, районна та місцева влада, директори усіх державних лісгоспів області – повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
На зведення нового приміщення Вовчецького лісництва ДП «Маневицьке ЛГ» пішло два роки. Зате сьогодні на споруду любо подивитися. Це сучасний дерев’яний будинок з гарним дизайном та всіма зручностями. Загалом, лісівничий комплекс має всю необхідну сучасну техніку для господарювання та збереження лісів від пожеж.  
Довідково:
Загальна площа Вовчецького лісництва становить 7 737 га. Здебільшого тут ростуть соснові ліси. Лісництво має власний розсадник, де вирощують сіянці сосни. На його території знаходяться природно-заповідні об’єкти, серед яких ботанічні заказники: «Вовчецький», «Колодіївський», Костюхнівський», «Маневицький» та орнітологічний заказник «Вовчецький».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus