USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Войтович не хоче ходити сам до журналістів

9 Березня 2011 18:18
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович хоче частіше спілкуватись з пресою, аби журналісти не сумнівались у відкритості місцевого органу представницької влади.
Про це він говорив у середу, 9 березня, під час прес-конференції.
На думку високопосадовця, зустрічі керівництва Волиньради з представниками волинських ЗМІ повинні бути регулярними.
«Чим частіше ми зустрічаємось з пресою, тим більше висновків ми зможемо зробити зі своєї роботи», – переконаний він.

На зустрічі із пресою Войтович обіцяє приходити виключно у супроводі двох своїх заступників – Юрія Лобача і Валентина Вітра. Робитиме він це для того, щоб люди сприймали керівництво Волинської облради як єдине ціле, як однодумців.
«Ми представляємо різні політичні сили, але разом з тим по основних питаннях, які є в компетенції Волинської обласної ради, ми виступаємо з однаковою позицією», – зазначив голова Волиньради.
Крім того, Войтович запевнив, що йому подобається атмосфера, яка панує на сесіях облради та під час роботи депутатських комісій.
«Обласна рада нинішнього скликання виграє від того, що є великий спектр політичних сил. Ми дискутуємо… Ми змушені, ми приречені чути один одного… Але не емоції повинні відігравати провідну роль під час засідань, а законність, регламент», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
володя волинський Показати IP 10 Березня 2011 08:09
Войтович яничар підніжок московський,ординець януковича.Мета розкрадати і прислужуватись К.Можливо нагородять статками,грошову допомогу нададуть за прислуговування орді.!!
Лучано Показати IP 10 Березня 2011 09:17
Він не не хоче, а вже не може. Треба, щоб два молодих під руки виводили і заводили. Маразматики комсомольці - рулять!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus