USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Як дорожники Волині відбивали атаку циклону

9 Грудня 2013 11:27
Волинська область отримала 1,8 мільйона гривень для потреб дорожніх організацій. Кошти, виділені регіону за рішенням Укравтодору, відразу ж витрачені на придбання 90 тонн солярки, 30 тонн бензину, закупівлю нової автогуми та акумуляторів для дорожньої техніки, повідомили у прес-службі дорожників Волині.

«Ці гроші дозволили нам відбити атаку циклону, що прийшов в область з території Євросоюзу», прокоментував цей факт начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Зі слів керівника, у зв'язку із оголошенням останнього штормового попередження у всіх підрозділах Дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» введене цілодобове чергування людей та техніки, що потрібні для очистки доріг від снігу та обробки їхньої поверхні при ожеледиці.

«Хуртовина накрила практично усю область; у різних районах випало від чотирьох до десяти сантиметрів снігу. Періодично пориви вітру сягали 18 – 25 метрів в секунду. Не дивно, що на деяких ділянках трас «Луцьк – Любешів – Дольськ» та «Луцьк – Львів», частини місцевих доріг почали утворюватися перемети», – розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич.

Зі слів дорожників, цими днями в області працювало майже півсотні механізмів, в тому числі автогрейдери Т-150. Заторів у русі не виникло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus