USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку ремонтують дороги

23 Травня 2014 10:20
У Луцьку ремонтують дорогу на вулиці Грабовського, а саме ділянку від вулиці Потебні до бульвару Дружби народів, де зараз працівники ТзОВ «Луцька ДПМК» здійснюють роботи з капітального ремонту дорожнього покриття, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Зі слів генерального директора ТзОВ «Луцька ДПМК» Миколи Слушаєва, вже до кінця цього тижня планують завершити асфальтування проїжджої частини та тротуарів. Тож у зв’язку з ремонтом на вулиці Грабовського від 22 травня, і до завершення робіт, зупинили рух транспорту на ділянці від вулиці Потебні до вулиці Марка Вовчка.

Змінився й рух громадського транспорту. Так, кінцевою зупинкою автобусів, які рухаються за маршрутом № 9, буде бульвар Дружби народів (місце розвороту маршрутних таксі № 28).

Виконавець робіт встановив необхідні попереджувальні знаки на проїжджій частині вулиці, з понеділка на цій ділянці вже відновлять рух транспорту.

Ремонт здійснюється за кошти субвенції державного бюджету в обласний бюджет. Кошторисна вартість робіт становить 503 тисячі гривень.

Для здійснення робіт задіяли більше 20 працівників, здебільшого використовують механізовану техніку: автогрейдери, бульдозери, навантажувачі, екскаватори тощо.

До слова, з початку року у місті ремонтували дороги на вулиці Дубнівській, Рівненській, Карпенка-Карого, Львівській, Дружби народів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вадим Показати IP 23 Травня 2014 10:37
А заміна бордюрів лише з одного боку це нова технологія?
Вадим Показати IP 23 Травня 2014 10:38
коментар було видалено
володимир Показати IP 23 Травня 2014 10:40
Ятак розумію що тротуарів не буде?
Лучанка Показати IP 23 Травня 2014 10:44
Не хвилюйтесь - це як завжди, "косметично", через пару днів буде те саме!
Т.С. Показати IP 23 Травня 2014 11:22
Интересно, где на Карпенко-Карого ремонтировали ,,з початку року,,?
Олександр Показати IP 23 Травня 2014 11:31
З метою уникнення трагічних наслідків необхідно облаштувати перехрестя вулиць Даньшина та Грабовського. Необхідно нанести розмітку і встановити знак: "Пішохідний перехід". Адже щодня, кожні 10 хв. через перехрестя ходять діти до дитячого садочка та учні до школи. Перехрестя ніяк не облаштоване. А швидкість автомобілів, що курсують по новій уже збільшується і досить значно.
лучанин Показати IP 23 Травня 2014 19:54
ага.. а вирізаний квадрат по серед нової дороги заклеїли ..чи так і залишився "нежданчиком))" цікаво чи шота -руставелі зроблять.. і ті ями що маршрутки повибивали ..будь вони не ладні.. ..а тема про встановлення ліхтарів так взагалі замовкла.. http://www.volynnews.com/news/society/na-iakykh-vulytsiakh-lutska-budut-novi-likhtari-perelik/
Роман Показати IP 25 Травня 2014 09:17
А проспект Соборності буде ремонтуатися? Бо там тільки третьому ряді можна їхати і то дуже обережно.
віталій мельничук Показати IP 26 Травня 2014 01:03
а чому тротуар тільки з однієї сторони відремонтували, що гроші вкрали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus