USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За місяць з Волині вивезуть 71 тонну отрути

20 Вересня 2010 11:22
Впродовж одного місяця і десяти днів з Волині на утилізацію повинні вивезти 71 тонну отрутохімікатів, які залишилися після діяльності колишніх колгоспів.

Таке розпорядження 20 вересня під час оперативної наради дав голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Начальник Держекоінспекції на Волині Анатолій Гетьманчук розповів, що мова йде про відходи з аграрного виробництва. Вони розкидані по усій області і потребують негайної утилізації. Впродовж місяця через тендер буде визначений завод, що зможе переробити ці відходи.
«Можна проводити, звичайно, природо-охороні конференції, виступи вчених, оплачувати обіди. Це прекрасні роботи, благородні, але коли 71 тонна отрутохімікатів на території області – мені особисто не до свята», - прокоментував Борис Клімчук.

Губернатор зазначив, що Кабінет міністрів погодив зведені плани природоохоронних заходів по Волинській області. Таким чином, сумарно з міськими та районними бюджетами на екологію виділять п’ять мільйонів гривень. Цих грошей за словами Клімчука вистачить не лише на ліквідацію відходів, а й утилізацію іншого сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
і то добре Показати IP 20 Вересня 2010 11:41
Ну хоч 71 тонну отрути вивезуть, а не 70 тисяч тонн зерна, як це відбулось при генерал-губернатору Романюку...
КРУківець Показати IP 20 Вересня 2010 14:07
При губернаторах Бондару і Романюку вкрали не 70,0 тис тонн зерна, а 67,4 тис. тонн. Так, що не перебільшуйте їх "заслуги".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus