USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За нечемними гостями лісу стежитимуть приховані камери

9 Березня 2010 16:36
У волинських лісівників починаються весняні клопоти: саджанці, протипожежна безпека та березовий сік.
Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
У перші дні весни у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада присвячена трьом основним питанням сьогодення: підготовка до лісокультурної компанії, збирання березового соку та пожежонебезпечного періоду.
«Потрібно зробити все, аби використати дари лісу ефективно і корисно для держави. Березовий сік від консервних цехів управління цінують споживачі, отож, цей попит треба задовольнити, – зауважив начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник. –  Достатню увагу слід приділити протипожежним заходам. Продовжити встановлення камер спостереження на територіях, які ще не охоплені автоматичним наглядом.
Колісник також повідомив присутніх про впровадження екзаменів для лісничих та майстрів лісу на предмет профпідготовки: «Той, у кого є певний стаж і потрібна підготовка, а найголовніше – порядність і сумління, у того і культури на належному рівні», – наголосив начальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пандора Показати IP 10 Березня 2010 11:44
Ви коли небудь бачили бутлі в які стікає сік? ЖАХ! Гидота, яку вряд чи захочеться брати в рот!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus