USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

За три дні волиняни розкупили річний запас противірусних ліків

2 Листопада 2009 10:26

У період з 30 по 1 листопада волиняни розкупили річних запас противірусних ліків ДВТП «Волиньфармпостач», повідомляє телефоном заступник керівника підприємства Неля Голуб. Протягом вихідних практично всі аптеки компанії працювали цілодобово. Про це 2 листопада повідомляє репортер «Волинських новин».
«Ми здійснили поставку ліків з Південної та Східної України, які тут же розподілили по аптеках та лікувальним закладам області. А також забезпечили медикаментами новостворений лікувальний пункт у Дачному на 100 ліжок» ― повідомляє Неля Голуб.
Щодо нестачі захисних масок, то вчора у зверненні до волинян голова ВОДА Микола Романюк зазначив, що місцеві підприємці шитимуть по 100-150 тисяч пов’язок щодня. На понеділок, 2 листопада, губернатор області пообіцяв поставку 300 тисяч масок для волинян. Микола Романюк також зазначив, що у випадку, якщо продавці ринків та клієнти не будуть дотримуватися масочного режиму, він ініціює закриття ринкової торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 2 Листопада 2009 11:34
Ни рынки вам закрывать и не маски вам одевать,а намордники и до поздней весны их не снимать.И всем этим щирым и свыдомым нацикам в православных храмах на коленях стоять и просить у Господа возвращения разума.Все эти источники заражения-это обл. и гор.советы.Срача оттуда пошла,где идеалы христианства подменили "идеалами" майдана.Теперь возвращаются вам европейские ценности,нюхайте своими шнобелями.«Оставьте их, они – слепые вожди слепых; а если слепой ведет слепого, то оба упадут в яму» (Мф., 15, 14).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus