USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Забудькуватого» водія автобуса здав інформатор. ФОТО

28 Січня 2010 11:54
Учора близько обіду на пункті пропуску «Пулемець» співробітники Луцького прикордонного загону спільно з митниками знайшли тайник із парфумами. Контрабандний товар прямував до Білорусі в технічному відсіку рейсового автобуса «Львів - Брест».

Про ймовірну контрабанду повідомив таємний інформатор прикордонників. Отож, вартові заздалегідь чекали на контрабандиста. Під час поглибленого огляду автобуса в технічному відсіку біля багажника виявили 400 флаконів парфумів невідомого виробництва.

«Заодно, в салоні над пасажирськими сидіннями були заховані 27 чоловічих костюмів львівської фабрики «LEGENDA CLASS», загорнуті в поліетиленові пакети для сміття», - каже прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.

Ніхто з пасажирів не зізнався, що він господар товару. Водій автобуса пояснив, що невідомі нібито попросили його доставити клунки в Брест. На українсько-білоруському кордоні він забув про передачу. Тому не записав товар до декларації.

Після експертної оцінки конфіскованих товарів справа буде передана до суду, - інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віталій Показати IP 28 Січня 2010 21:46
Який героїчний вчинок наших доблесних митників.Впіймали злочинця ,що намагався нанести відчутний удар по економічній безпеці держави."Героїв" за це давати ,особливо законспірованим стукачам, клмн! Чим більше взнаю митників ,тим більше подобаються ДАІшники. Да "рядовий" митник за один день хабарями бере більше ,ніж тут "конфісковано товару" .Може краще би було запитати у наших героїв як за такі зарплати вони добилися таких маєтків і маєтностей,раптом "інформатори" щось цікаве розповіли би про "темні"вантажопотоки під ДАХОМ депутатів і іже з ними!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus