USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зелінський пробується на гендиректора Тернопільської держтелерадіокомпанії

15 Травня 2010 13:11
Колишній працівник Волинської держтелерадіокомпанії, екс-секретар Луцької міськради та екс-заступник мера Святослав Зелінський претендує на посаду генерального директора Тернопільської обласної держтелерадіокомпанії.

Про це пише сайт Державного комітету телебачення та радіомовлення України.

Як зазначено на сайті, ще 15 квітня у Державному комітеті телебачення та радіомовлення Україні відбулося засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії.

Згідно з її рішенням, «до участі у конкурсному відборі допущені Зелінський С.О., Заяць Р.М., Винокур Ю.О., Смирнов В.Г., Бицюра Л.О. та Бенцал І.І.»

Учасникам конкурсного відбору надана інформація, що стосується фінансово-економічного стану Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії з метою підготовки ними пропозицій з управління Тернопільською ОДТРК – конкурсних пропозицій.

А 6 травня в Києві відбулося чергове засідання Комісії держтелерадіо з питання призначення гендиректора Тернопільської ОДТРК.

Засідання було закритим. Тому досі невідомі його результати: чи став лучанин Святослав Зелінський очільником тернопільських телевізійників і радійників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Іванович Показати IP 15 Травня 2010 13:27
Оце новину знайшли тут бютівець-порист Серватович через "палкого" ригіонала Башкаленка та "відданого" президентові керманича Волині хоче стати очільником ВОДТРК... оце буде щасття для Юльки :))))
вова 15 травня до Іванович Показати IP 15 Травня 2010 14:59
Серватович на ВОДТРКа? Отой, що сам до себе говорить на вулиці? Не плутайте бажання "палкого" Башкаленка з реальними висуванцями. Один із них , Вовочка Данилюк з тої Волинської газетки вже давно ходить і себе там бачить, бо люба мамочка з Народної партії, де пригрівся він, давно плюнула на С.К.П. і пообіцяла лобіювати молодого і наглого. Вовочко, зупинися, ти хоч і застужений, але в тому нічого не тямиш, то тобі не газеткою руліть...
вова 15 травня Показати IP 15 Травня 2010 14:57
Серватович на ВОДТРКа? Отой, що сам до себе говорить на вулиці? Не плутайте бажання "палкого" Башкаленка з реальними висуванцями. Один із них , Вовочка Данилюк з тої Волинської газетки вже давно ходить і себе там бачить, бо люба мамочка з Народної партії, де пригрівся він, давно плюнула на С.К.П. і пообіцяла лобіювати молодого і наглого. Вовочко, зупинися, ти хоч і застужений, але в тому нічого не тямиш, то тобі не газеткою руліть...
дідо Показати IP 15 Травня 2010 18:50
у Зельца руки з сраки ростуть,а він преться...на ВТ брав гроші за оголошення в кишеню....
Александр Показати IP 15 Травня 2010 21:47
Помню как доктор Зелинский импровизировал в эфире по проводу трагедии с Шибой и четырьмя ровенскими хлопцами...Вот уж старался! Там где была совесть , там комсомольский значок вырос. Несостоявшийся партийный функционер возглавит...Я себе представляю. Разве что в Тернополе ОДТРК такая же , как и в Луцке - тогда вполне может быть... Может возглавить кто угодно. Это мы при Советах уже проходили : номенклатура называется .
))) Показати IP 15 Травня 2010 22:40
будем посмотреть. если Зельц не прется на ВОДТРК, значит, шансы Серванта таки реальны )))
Чайник Показати IP 16 Травня 2010 13:21
Шкода чайників в Тернопільській ОДТРК... Потрібно тернопільчанам забезпечити якнайбільший чайник в кабінеті майбутнього дирехтора і заборонити будь-кому його торкатися.
справедливий Показати IP 16 Травня 2010 15:10
Зеля, де можна і не можна насрав. Всі це знають... Вичерпав себе хлопчик!!! Думає, що Місце для поносу в тернополі знайде... Ну подивимось, як він там себе проявить
Яцюра Показати IP 16 Травня 2010 18:05
Пророкую: дирехтором буде Зелінський С.О. або Бицюра Л.О.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus