USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ЖКГ Волині вивчатимуть незалежні дослідники

9 Вересня 2010 13:20
На Волині взялися досліджувати кращі практики з енергозбереження у житлово-комунальному господарстві, аби згодом вони увійшли у всеукраїнський спеціалізований збірник та були оприлюднені.
Це дослідження проводить незалежний Центр громадської експертизи спільно з Міністерством ЖКГ в рамках проекту «Кращі практики енергозбереження на місцевому рівні», повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.
Передусім виявлятимуть проекти, які призвели до відчутних результатів в одних містах та досвід яких можe бути використано в інших містах і регіонах, каже регіональний дослідник у Волинській та Рівненській областях Сергій Пінчук. Прект, каже він, спрямований також на пошук можливостей допомогти українським містам у підготовці проектів і бізнес-планів для залучення бюджетного фінансування та інвестицій на реконструкцію об’єктів ЖКГ та підвищення його енергоефективності.
«Через бюрократичні перепони, – розповідає Сергій Пінчук, – та відсутність інвестиційного складника у тарифах на комунальні послуги, житлово-комунальне господарство залишається однією з найбільш відсталих та непривабливих для інвестування сфер. А тому пошук перспективних проектів, вивчення та поширення інформації про кращi практики щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві набуває особливої актуальності».
У дослідженні планується охопити щонайменше 16 регіонів та близько 40 міст України, в які ввійшла і Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus