USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Злочинність молодшає – на «діло» йдуть 14-ти та 16-річні волиняни

29 Квітня 2010 18:01
Протягом минулої доби обласна міліція розкрила 11 скоєних злочинів. Із них дев’ять крадіжок, по одному заволодінню авто та шахрайству.

Як повідомила прес-служба обласного УМВС , міліціонери Ковельського райвідділу затримали двох жителів селища Голоби 20-річного Віктора та 16-річного Руслана.

Хлопці намагались викрасти автомобіль у місті Ковелі. Після затримання правоохоронцям вдалось встановити причетність хлопців до ще одного незаконного заволодіння та низки крадіжок з автомобілів.

Луцький міськвідділ міліції затримав двох братів з обласного центру 15-річного Сергія та 14-річного Віталія. Слідчі довели причетність хлопців до скоєння дев’яти крадіжок у Луцьку.

А днями правоохоронці Луцького району встановили причетність кримінального дуету ще до двох крадіжок із новобудов і крадіжки саджанців з приватного господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus