USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Злодій переховувався в монастирі

22 Лютого 2010 11:54
56-річний громадянин Молдови приїхав до рідної сестри пожити, а натомість двічі пограбував місцевий магазин та потрапив до міліції.
Юрій два роки тому приїхав в Україну на постійне місце проживання, бо особисте життя у рідній країні у нього ніяк не складалося. Спочатку він жив в рідної сестри, але її набожна сім’я не сприймала чоловіка. Адже той, на відміну від своїх рідних, міг дозволити собі випити чи запалити цигарку.
Згодом Юрій опинився в монастирі, де жив деякий час. Потім він знову повернувся до сестри, яка вкотре дала йому притулок. Однієї ночі чоловікові дуже закортіло випити. Однак сестра була проти, а купити горілки у нього не було за що.
Неподалік дому, де проживала родина, був невеличкий магазин. Юрій дочекався, доки всі полягають спати. І серед ночі пішов до магазину за харчами та спиртним.
«Коли вранці я прийшла на своє робоче місце, перше, що побачила – зламані двері та безлад у середині приміщення. Із магазину пропали консерви, цукерки, печиво і горілка», - каже власниця магазину Лариса.
Після першої крадіжки Юрій відразу поїхав із села до монастиря. А коли через місяць повернувся, то вирішив знову поживитися чужим майном.
Другу крадіжку чоловік скоїв у ніч перед Різдвом. Уранці його затримали працівники міліції.
Злодій визнав свою провину повністю. Проте пояснює свою поведінку важким емоційним станом. За його словами, життя у нього не склалося. Через пияцтво розлучився з жінкою, тому жити в Молдові вже не міг. А коли поїхав до дітей у Росію, вони також не змогли втримати батька.
«Чоловік не мав раніше проблем із законом. Однак тепер проти нього порушено кримінальну справу за  крадіжку, поєднану з проникненням у  приміщення», - каже перший заступник начальника Локачинського РВ УМВС в області Андрій Бащук.
Юрій перебуває у слідчому ізоляторі та чекає на суд. Він визначить для нього міру покарання за протиправні вчинки, – повідомляє прес-служба обласного управління МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus