USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині в монастирі мироточать ікони

29 Вересня 2014 11:41
Мироточення ікон у Милецькому Свято-Миколаївському чоловічому монастирі, що на Старовижівщині, траплялося кілька разів упродовж останніх років. Про це інформує Слово Волині.

Вперше замироточила ікона Спасителя в трапезній обителі, згодом – «Живоносне джерело» у Преображенському храмі, ікони Спасителя та Божої Матері – на іконостасі в цій же церкві, під час Великого посту цьогоріч – ікона Божої Матері «Умиление» біля похованого у названому храмі схиархімандрита Олексія (Філозофа).

- Миро на образу «Умиление» першим помітив паламар храму, – розповідає настоятель милецького монастиря архімандрит Леонтій. – Його виявилося стільки багато, що ним помазували і насельників монастиря, і паломників. Миро було густішим, ніж вода, але рідшим, аніж масло. У цей же час його краплинки виступали і на фотографії схиархімандрита Олексія, що стоїть в цій келії. Таким чином, милосердний Господь проявляє Себе через чудеса, спонукає до віри та покаяння.

Нагадаємо, нещодавно ікони замироточили у храмі поблизу Луцька та в святині села Мислині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
DJYJ Показати IP 29 Вересня 2014 14:25
а казалось би 21 століття на дворі!!! а ми застряли в 19 з його кріпацтвом і всесильною церквою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus