USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Злодій пропонував міліціонеру крадену пилу

2 Липня 2010 14:50
Працівник окремої роти дорожньо-патрульної служби Любомльського району Анатолій Ковальчук після служби відпочивав у своєму рідному селі, коли побачив, як вулицею села Олеська йшов невідомий чоловік й усім зустрічним пропонував купити пилу «STIHL».

Про це пише «Вісник і К» .

Міліціонер запитав продавця, звідки у нього пила. Чоловік зізнався – її украв у релігійному притулку «Ковчег».

Злодієм був мешканець селища Іваничі Віталій. У свій час він прибув у реабілітаційний центр «Ковчег», що на території Олеської сільради, де його гостинно прийняли. Тут методом трудової терапії, слова Божого наставляють на путь істини наркоманів, пияків, людей морально зломлених.

Але Віталію не вдалося прижитися, не з доброго боку показав себе. Його виселили. Потім знову прийняли, а згодом знову вигнали.

Всюди, де після того мешкав, довго не затримувався, а йдучи, прихоплював щось із собою. Повернувшись знову до «Ковчегу», чоловік вкрав пилку, яка коштує 1500 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus