USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Злодій, якого збив поліцейський Mitsubishi в Києві, помер у реанімації

5 Листопада 2018 14:10
Злодій, який тікав із вкраденим рюкзаком і потрапив під колеса поліцейського авто, помер у реанімації від зазнаних травм.

Про це повідомляє Dtp.kiev.ua, пише Цензор.Нет.

Нагадаємо, в ніч на 31 жовтня в Києві за адресою бульвар Тараса Шевченка, 36 сталася ДТП - поліцейський Mitsubishi Outlander збив злодія, який тікав.

Аварія трапилася близько 3:30. За попередньою інформацією, правоохоронці їхали на допомогу іншому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку. Під час руху бульваром у бік площі Перемоги через паркан на проїжджу частину вистрибнув хлопець 25-30 років. Він буквально потрапив на капот машини, а від удару відлетів назад за огорожу.

Унаслідок наїзду потерпілий зазнав серйозних травм і у важкому стані його госпіталізували до лікарні. Зазначимо, що під час оформлення ДТП до патрульних підійшов хлопець і розповів їм, що потерпілий та ще двоє невідомих пограбували його.

Після перегляду записів камер відеоспостереження, ця інформація підтвердилася. Троє невідомих відібрали в перехожого рюкзак і почали тікати на протилежний бік бульвару, перестрибуючи через паркан. Першим перебігав хлопець, який і потрапив просто на автомобіль патрульних. Двоє інших порушників, побачивши, що сталося, кинули рюкзак і втекли.

На місці ДТП працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці події та особа потерпілого хлопця встановлюються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus