USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Злодій «випасав» дамську сумочку до ранку

12 Травня 2010 12:07
У райцентрі Ківерці 17-річна мешканка міста самотужки зловила злодія, який у нічному барі поцупив її жіночу сумку.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.

Пригода трапилася о пів на четверту годину ночі. 17-річна Ірина такої пізньої пори відпочивала в нічному кафе. Якось вийшла на вулицю дихнути свіжим повітрям. Сумку із 750 гривнями всередині залишила за столиком у барі.

Раптом побачила, що з кафе виходить молодик і несе в руках її сумку. Дівчина одразу почала шукати міліціонерів, щоб повідомити про крадіжку. Згодом міліцейський патруль за «гарячими слідами» наздогнав крадія.

З’ясувалося, що залишену за столиком сумку викрав 20-річний місцевий житель. Він довго стежив за потерпілою. Коли та вийшла на вулицю, підозрюваний схопив сумку і пішов геть.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею, що передбачає позбавлення волі строком до чотирьох років.

Як повідомили в обласній міліції, всього з початку року на Волині зафіксовано 1 132 крадіжки приватного майна та 188 - державного.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus